Jelgo jel ne işe yarar, yan etkileri nelerdir?  Jelgo jel kullanımı! Jelgo jel fiyatı 2024

Jelgo jel krem farklı eklem bölgelerinde meydana gelen sorunların iyileştirilmesinde kullanılan bir ilaçtır. Peki Jelgo Jel krem ne işe yarar, nasıl kullanılır? Yan etkileri nelerdir? Jelgo jel krem ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde!

Jelgo jel krem morarmalar, burkulmalar, sırt ağrıları gibi durumlarda kullanılan etkili bir kremdir. Günlük hayatta birçoğumuz ufak talihsiz olaylar sonucu bu durumları yaşıyoruz ve etkili bir çözüm arayışına giriyoruz. Reçeteli ya da reçetesiz olmak üzere eczanelerde satılan Jelgo jel krem bu durumlarda çoğu kişi tarafından ilk tercihler arasında yer alarak oldukça revaçta. Bu haberimizde Jelgo Jel krem ne işe yarar, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir gibi detayları sizler için derledik.

JELGO JEL KREM NEDİR?

Jelgo jel krem metil salisilat içerir, jel formunda topikal bir ilaçtır. Tripharma İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından üretilir. İncinme, burkulma, morarma, ağrı gibi durumları hafifletmek veya ortadan kaldırmak  için kullanılan bir kremdir. 

Anrecta krem ne işe yarar? Anrecta krem kullanımı!Anrecta krem fiyatı 2023İLİŞKİLİ HABERAnrecta krem ne işe yarar? Anrecta krem kullanımı!Anrecta krem fiyatı 2023

JELGO JEL KREM NE İŞE YARAR?

Jelgo jel, özellikle düşme, burkulma gibi durumlara bağlı olarak oluşan eklem ve kas ağrılarının hafifletilmesinde kullanılır. İçerisindeki etken maddeler kas ve eklemlerdeki sancıların giderilmesine yardımcı olur. Çürük ve morluklarda da oldukça etkilidir. Romatizmal hastalıklara bağlı olarak oluşan şiddetli ağrılarda da tercih edilebilir.


Hametan krem ne işe yarar? Hametan krem evde kullanımı! Hametan farklarıİLİŞKİLİ HABERHametan krem ne işe yarar? Hametan krem evde kullanımı! Hametan farkları

JELGO JEL KREM NASIL KULLANILIR?

Jelgo jel kremi reçetede yazan ve doktorunuzun önerdiği şekliyle kullanın. Önerilenden daha uzun süre ya da daha az ve çok miktarda kullanmayın.

Kremi etkilenen bölgeye ince bir tabaka halinde uygulayın ve emilene kadar ovun. Günde dört defaya kadar kullanabilirsiniz.

JELGO JEL KREMİN YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Kremi uyguladığınız bölgede veya cildinizin herhangi bir yerinde kaşıntı, kızarıklık, pul pul dökülme gibi durumlar görülebilir. Nadir olarak ise, solunum zorluğu, şiddetli baş dönmesi alerjik reaksiyon gibi belirtiler görülebilir. Bu belirtilerden herhangi birini gördüğünüzde direkt doktorunuza veya eczacınıza danışmalısınız.

JELGO JEL KREM FİYATI NE KADAR?

Jelgo jel kremin 2024 güncel fiyatı 92.01 tl'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Anrecta krem ne işe yarar? Anrecta krem kullanımı!Anrecta krem fiyatı 2024

İLİŞKİLİ HABER

Anrecta krem ne işe yarar? Anrecta krem kullanımı!Anrecta krem fiyatı 2024
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0