Anrecta krem ne işe yarar? Anrecta krem kullanımı!Anrecta krem fiyatı 2024

Anrecta krem rektal bölgedeki hastalıkların tedavisi için kullanılan bir merhemdir ve yalnızca eczanelerde satılır. Peki Anrecta krem nedir, nasıl kullanılır? Yan etkileri nelerdir? Anrecta krem ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde!

Anrecta krem anüs bölgesinde ağrı, kanama ve kaşıntıya sebep olan küçük yırtıkların ve çatlakların tedavisinde kullanılan topikal bir ilaçtır. Ağızdan alınmaz, krem formundadır. Kullanmadan önce mutlaka hasta talimatlarını okumalı ve bir sorunuz varsa doktorunuza veya eczacınıza sormalısınız. Reçeteli veya reçetesiz olarak sadece eczanelerde satılan Anrecta krem nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir sizler için derledik.

Temetex krem nedir, yan etkileri nelerdir? Temetex krem kullanımı!İLİŞKİLİ HABERTemetex krem nedir, yan etkileri nelerdir? Temetex krem kullanımı!

ANRECTA KREM NEDİR?

Anrecta krem, anal fissür tedavisinde yani anüs bölgesinde ağrı, kanama ve kaşıntıya sebep olan küçük yırtıkların ve çatlakların tedavisinde kullanılan topikal bir ilaçtır. Krem formundadır. 30 gram formlar şeklinde mavi-beyaz kutularda eczanelerde satılır. Kremin etken maddesi gliseril tinitrattır ve %0,4 oranında etken madde içerir. Bu madde sayesinde anüs bölgesindeki kaslar gevşeyerek çalışır. Bu durum da baskının azalmasına ve bölgede rahatlama oluşmasına yarar sağlar.

ANRECTA KREM NE İŞE YARAR?

Makat bölgesindeki;

  • Yırtıkların tedavi edilmesinde
  • Ağrı ve kaşıntı durumunun giderilmesinde
  • Küçük sıyrıkların iyileştirilmesinde
  • Anal fissüra bağlı ağrıların ortadan kaldırılmasında

etkilidir.

Jelgo jel ne işe yarar, yan etkileri nelerdir?  Jelgo jel kullanımı!İLİŞKİLİ HABERJelgo jel ne işe yarar, yan etkileri nelerdir? Jelgo jel kullanımı!

ANRECTA KREM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz önerdiği şekilde kullanmanız tavsiye edilir fakat genel kullanım şu şekildedir:

  • Merhem 12 saat arayla günde iki kez kullanılır.
  • İyileşmenin tamamlanabilmesi için 2 aya yakın bir süre kullanılmalıdır.
  • Elinize cerrahi eldiven takabilir veya streç film sarabilirsiniz.
  • El hafifçe anal kanala sokulur ve merhem dairesel şekilde sürülür. Bu uygulamadan önce ve sonra eller iyice yıkanmalıdır.
  • Düzenli kullanımda sonuç etili olacaktır.

Fito kremin cilde faydaları! Fito krem nasıl adım adım kullanımı / Fito krem işe yarıyor mu?İLİŞKİLİ HABERFito kremin cilde faydaları! Fito krem nasıl adım adım kullanımı / Fito krem işe yarıyor mu?

ANRECTA KREM YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Kremin en yaygın görülen yan etkisi baş ağrısıdır. Daha az yaygın olarak ishal, kusma, bayılma, kalp atışının hızlanması, göğüs ağrısı, nefes darlığı gibi şikayetler görülebilir. Bu belirtilerden herhangi biriyle karşılaştığınızda vakit kaybetmeden doktorunuza danışmalısınız.

ANRECTA KREM FİYATI NEDİR?

Anrecta kremin 2024fiyatı 689.71  tl'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Jelgo jel ne işe yarar, yan etkileri nelerdir?  Jelgo jel kullanımı! Jelgo jel fiyatı 2024

İLİŞKİLİ HABER

Jelgo jel ne işe yarar, yan etkileri nelerdir? Jelgo jel kullanımı! Jelgo jel fiyatı 2024
Temetex krem nedir, yan etkileri nelerdir? Temetex krem kullanımı!

İLİŞKİLİ HABER

Temetex krem nedir, yan etkileri nelerdir? Temetex krem kullanımı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0