Temetex krem nedir, yan etkileri nelerdir? Temetex krem kullanımı!

Temetex krem ciltteki farklı rahatsızlıkları tedavi eder. Peki Temetex krem nedir, ne işe yarar? Yan etkileri ve kullanımı nasıldır? Temetex krem ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları sizler için araştırdık. İşte detaylar...

Temetex krem kızarıklık, şişlik, böcek ısırığı, güneş yanığı, çeşitli cilt reaksiyonları gibi rahatsızlıklarda kullanılan bir ilaçtır. Kremin iki formülasyonu vardır. Temetex krem ve temetex forte olmak üzere iki çeşittir. Biri, nemli cilt sorunlarında biri ise çok kuru cilt sorunlarında kullanılır. Temetex kremin birçok muadili bulunur. Temetex kremin sivilcelerde kullanılıp kullanılmadığına dair sorular olsa da krem, sivilceler üzerinde etkili değildir.

TEMETEX  KREM NEDİR?

 Temetex kremin temetex forte merhem formülünde olanı da vardır. Beyaz opak bir kremdir. 10 gramlık mavi- beyaz tüplerde ve kutularda satılıdır. Reçeteli ve reçetesiz olarak sadece eczanelerde satılır. PharmaVision San. ve Tic. A.Ş tarafından İstanbul'da üretilmiştir. Etken maddesi Diflukortolon valerattır.

Madecassol krem ne işe yarar? Madecassol kremin kullanımı nasıl olur? Madecassol kremin fiyatıİLİŞKİLİ HABERMadecassol krem ne işe yarar? Madecassol kremin kullanımı nasıl olur? Madecassol kremin fiyatı

TEMETEX KREM NE İŞE YARAR?

Temetex krem çeşitli egzama türleri, temas dermetiti (kozmetik malzemeler, su-sabun gibi temizlik malzemeleri vb. sonucu oluşan deri hastalığı), 1.derece yanıklar, güneş yanıkları, kızarıklık, kaşıntı, pullanma, böcek ısırmaları, sedef hastalığı gibi deri rahatsızlıklarının iyi edilmesinde kullanılır. Cilt üzerinde bulunan olumsuzlukları ve cilt problemlerini ortadan kaldırarak cildi sağlıklı haline dönüştürür. Kaşıntı gibi sorunları hızla ortadan kaldırır. Kötü görünümü yok eder.

TEMETEX KREM NASIL KULLANILIR?

Kremi doktorunuz önerdiği şekilde kullanmanız önerilir fakat genel kullanımı şu şekildedir: 

  • Nohut büyüklüğünde alınara sorunlu bölgeye sürülür ince bir tabaka halinde masaj yapılarak sürülür.
  • Günde 2 kere kullanılmalıdır.
  • 21 günden fazla kullanılmamalıdır.

TEMETEX KREM YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Her ilacın yan etkileri olabileceği gibi Temetex kremin de yan etkileri vardır fakat yan etki yapma olasılığı düşüktür. Uzun süreli kullanımda şu yan etkiler görülebilir:

  • Alerjik deri reaksiyonu
  • Deride kızarıklık
  • Yanma
  • Kabartı
  • Aşırı kıl uzaması
  • Deride renk değişikliği
  • Ağız çevresinde egzama

Bu yan etkilerden herhangi biriyle karşılaşırsanız muhakkak doktorunuza ya da eczacınıza danışmalısınız.

TEMETEX KREMİN FİYATI NE KADAR?

Temetex kremin 2023 güncel fiyatı 60.34 tl'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Anrecta krem ne işe yarar? Anrecta krem kullanımı!Anrecta krem fiyatı 2024

İLİŞKİLİ HABER

Anrecta krem ne işe yarar? Anrecta krem kullanımı!Anrecta krem fiyatı 2024
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0