Pumpkin Spice Latte makyajı trendi nedir? Pumpkin Spice Latte makyajı nasıl yapılır?

Sonbahar ve kış aylarında bolca tüketilen Pumpkin Spice Latte yani Kabak baharatlı latte Tiktok sayesinde makyaj trendlerine eklendi. Turuncumsu ve toprak tonlarında bir fardan oluşan göz makyajı aynı zamanda turuncu bir rujla bütünleşince adeta mevsime uyum sağlıyor. Peki Pumpkin Spice Latte makyajı nasıl yapılır?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kabak Baharatlı Latte, geleneksel sonbahar baharat tatları, buharda pişirilmiş süt, espresso ve genellikle şeker karışımı ile yapılan, üzerine çırpılmış krema ve balkabağı turtası baharatı eklenmiş bir kahve içeceğidir. Tıpkı rengarenk yaprakların yerlere düştüğü, hafif esintilerin hissedildiği ve sıcacık kazakların giyildiği günler gibi, Pumpkin Spice Latte de sonbaharın sembolü haline gelmiştir. Her bir yudumu, sizi sıcacık bir battaniye ve sonbaharın büyüleyici kokuları ile dolu bir mekânda oturuyormuş gibi hissettirir. Bu kadar çok sevilen Pumpkin Spice Latte Tiktok sayesinde makyaja uyarlandı. Daha şimdiden  #pumpkinspicemakeup'taki 7,3 milyon görüntülemenin de gösterdiği gibi, büyük ilgi görüyor . New York City'de yaşayan makyaj sanatçısı J. Guerra "Daha sonbahara özgü bir palete zahmetsizce geçiş yapıyor ve sezonun kendini iyi hissettiren havasını çağrıştırıyor" diyor.

Sezonun renkleri ile sonbahar makyaj nasıl yapılır? Adım adım sonbahar makyajı..İLİŞKİLİ HABERSezonun renkleri ile sonbahar makyaj nasıl yapılır? Adım adım sonbahar makyajı..

NOT: Aşağıda yer alan ürünler tamamen renk tonunu örneklemek için kullanılmıştır. Muadillerini kullanabilir veya farklı eklemelerle makyajınızı süsleyebilirsiniz. 

PUMPKİN SPACE LATTE MAKYAJI NASIL YAPILIR?

Fondöteninizi ve kapatıcınızı uyguladıktan sonra yüzünüzün hatlarına bronzlaştırıcı uygulayarak teninizi daha da ısıtın; kırmızı veya turuncu alt tonlu bir gölgeniz varsa daha da iyi. Açıktan koyuya beş renk tonu bulunan Juvia's Place Bronzed Duo'yu öneriyoruz. 

Ortalığı biraz renklendirmek için gözlerinizi, yanaklarınızı ve dudaklarınızı “latte” tabanınızın “balkabağı kremalı köpüğü” olarak düşünün. Renk temasını yüzünüzün tamamında vurgulamak veya canlandırmak için bu özelliklerden yalnızca birini seçebilirsiniz. Guerra, elmacık kemiklerinize yumuşatılmış şeftali veya zengin pişmiş toprak allık sürmenizi önerir. Love gölgesindeki Rare Beauty Soft Pinch Likit Allık, Taj Mahal gölgesindeki Nars Allık ile bir araya gelerek kabak baharatlı bir renk cümbüşü yaratıyor. Veya konturlama için biraz fazla turuncumsu bir bronzlaştırıcınız varsa, bu onu allık olarak yeniden kullanmak için mükemmel bir fırsattır.

Guerra, gözlerde, yumuşak bir far fırçasıyla kıvrımınızın üzerine mat, yumuşak kahverengi bir göz farı sürmenizi söylüyor. Guerra, "Bu, daha sıcak renk tonlarının tonunu belirliyor" diyor. Bu tabanı elde ettikten sonra, tüm göz kapağına mat, yanık turuncu bir ton uygulayın. Daha fazla boyut kazandırmak için kapağın ortasına ışıltılı altın, bakır veya bronz bir tonla parlaklık katın. Huda Beauty Brown Obsessions Karamel Göz Farı Paleti ve Yaldızlı, Sıcak Ateş veya Kıvılcım tonlarındaki Danessa Myricks Beauty Colorfix Çok Kullanımlı Pigment bu görünüm için mükemmel seçimlerdir. 

 

Biraz dumanlılık katmak için gözlerinizin hemen dış köşelerine koyu kahverengi bir göz kalemi sürün, ardından küçük bir göz farı fırçası kullanarak üst kirpik çizginiz boyunca sıkıca dağıtın. Guerra, alt kirpik çizgisinde, "[kapaklarınızda kullandığınız aynı yanık turuncu tonu alın ve tüm görünümü birbirine bağlamak için hafifçe bulaştırın'' diyor. Birkaç damla kahverengi maskara, görünümü mürekkep siyahı kirpiklerden daha yumuşak bir görünümle tamamlıyor.

24 Kasım Öğretmenler Gününde nasıl giyinilir? Öğretmen kıyafetleri için en iyi öneriler

İLİŞKİLİ HABER

24 Kasım Öğretmenler Gününde nasıl giyinilir? Öğretmen kıyafetleri için en iyi öneriler
Öğretmenlerin çocuklar üzerindeki etkileri nedir? Çocuğun kişilik gelişiminde öğretmenin rolü

İLİŞKİLİ HABER

Öğretmenlerin çocuklar üzerindeki etkileri nedir? Çocuğun kişilik gelişiminde öğretmenin rolü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0