En iyi lazer epilasyon cihazı hangisidir? Hangi epilasyon cihazı eve daha kullanışlı?

Çok fazla üretici olduğu için piyasadaki en iyi lazer epilasyon cihazını bulmak zor olabilir. Farklı üreticiler ve onların cihazları arasından seçim yapmak konusunda kararsız olabilirsiniz. Bugün sizlere 2023'ün en iyi ev tipi lazer epilasyon cihazlarını tanıtıyoruz.

Epilasyon amaçlı kullanılan lazer tipleri 3 çeşittir. Lazer epilasyona doğru lazer tipi ile başlanması önemlidir. Hangi lazer yönteminin kişiye uygun olduğuna, uygulama öncesinde uzman doktorlar, cilt ve kıl yapısını değerlendirerek karar vermelidir. Bu değerlendirme ile epilasyondan beklenen başarı oranı artar ve yan etki ihtimali azalır. Lazer epilasyon sistemlerinde açık renkli cilt tipi üzerinde koyu renk kıllarda daha çabuk sonuçlar alındığı gözlemlenmiştir. Lazer epilasyon uygulaması lazer ışınları vasıtası ile yapıldığı için uygulamadan yaklaşık olarak 15-20 gün sonra güneş ışığına çıkılması önerilir. Aksi halde lekelenme olabilir. Evinizi güzellik merkezine çevirmek için lazer epilasyon cihazınızı evinize taşıyabilirsiniz? Peki En iyi lazer epilasyon cihazı hangisidir? Hangi epilasyon cihazı eve daha kullanışlı?

Alexandrite Lazer epilasyon yöntemi nasıl uygulanır? Alexandrite Lazer epilasyon yapanlarİLİŞKİLİ HABERAlexandrite Lazer epilasyon yöntemi nasıl uygulanır? Alexandrite Lazer epilasyon yapanlar

EN İYİ EPİLASYON CİHAZLARI 2023

  • - Philips BRI921/00 Lumea Advanced Lazer Epilasyon Aleti / 9.059 TL
  • - Philips SC1997/00 Lumea Advanced Lazer Epilasyon Cihazı / 7.388 TL
  • - Braun Silk Expert Pro5 Pl5117 Lazer Epilasyon / 32.500 TL
  • - Inface Ipl Epilasyon Aleti / 2.499 TL
  • - Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro System IPL Tüy Alma Sistemi /  5.999 TL

Lazer epilasyon nedir? Lazer epilasyon hakkında bilinmesi gerekenlerİLİŞKİLİ HABERLazer epilasyon nedir? Lazer epilasyon hakkında bilinmesi gerekenler

1- Philips BRI921/00 Lumea Advanced Lazer Epilasyon Aleti:

 Philips BRI921/00 Lumea Advanced Lazer Epilasyon Aleti

Philips BRI921/00 Lumea Advanced Lazer Epilasyon Aleti

Philips Lumea Advanced tüylerin vücudunuzda tekrar uzamasına engel olur. Düzenli olarak uygulanan hassas ışık atışları cildinizin her gün ipek kadar pürüzsüz olmasını sağlar. Alanında öncü dermatologlarla birlikte 14 senelik bir çalışmanın eseri olan ve profesyonel IPL teknolojisinden faydalanan Philips Lumea, uygulamalarınızı kolay, güvenli ve etkili bir şekilde evde yapmanızı sağlar. Evde güvenli ve etkili kullanım için geliştirilmiştir. Philips Lumea, IPL (Yoğunlaştırılmış Işık Teknolojisi) adı verilen ve profesyonel güzellik salonlarında kullanılan teknolojiyi temel alan ışık bazlı yenilikçi bir teknoloji kullanır. Philips bu teknolojiyi evinizin rahatlığında, güvenli ve etkili biçimde kullanabilmeniz için tasarladı.

2-Philips SC1997/00 Lumea Advanced Lazer Epilasyon Cihazı

3-Braun Silk Expert Pro5 Pl5117 Lazer Epilasyon


Silk·expert Pro 3 lazerli tüy alma cihazı değildir; ürün, Braun’un en son IPL teknolojisini kullanır. Evden 3 aya kadar pürüzsüz kalan bir cilt elde edin ve sadece 3 ayda gözle görülür biçimde tüyleri azaltın (tavsiye edilen sıklığa göre kullanılırsa, bireysel sonuçlar farklılık gösterebilir)  Skin Pro (SensoAdaptTM) teknolojisi cilt renginize otomatik olarak uyum sağlayarak hızlı sonuçlar ve cilt üzerindeki nazıklik arasında mükemmel denge için gücü optimize eder.

4-Inface Ipl Epilasyon Aleti

Xiaomi Inface Ipl Epilasyon Aleti iki haftada gözle görülür sonuçlar elde edebilirsiniz. 900.000 kullanıma kadar kullanım süresi vardır. Yeni   Inface Ipl Epilasyon Aleti ile  birkaç hafta içinde sonuçları çok uzun bir süreye sahip taşınabilir ve yüksek kaliteli bir model göreceksiniz. Bu, size tüm kullanım kolaylığını sunmak için tasarlanmış, şu anda bulacağınız en iyi epilatörlerden biridir.

5-Fakir IPL 200.000+ Satinskin Pro System IPL Tüy Alma Sistemi

İstenmeyen tüyleri ile vedalaşmak isteyen herkesin bir numaralı ürünü olan Fakir Satinskin Pro System Tüy Alma Sistemi her daim yanınızda olabilmek için ergonomik bir formda tasarlanmıştır. Hep istediğiniz o pürüzsüz ve ipeksi görünümü zahmetsiz bir şekilde elde edebilmenizi sağlayan ışık bazlı tüy alma sistemi etkisi kanıtlanmış ve güvenilir bir sistemdir. 

Teknik Özellikleri

  • Ayarlanabilir beş kademeli ışık yoğunluğu
  • İki farklı kullanım fonksiyonu
  • 200.000'den fazla atış
  • Çıkarılabilir kartuş
  • Açık-Hazır-Kapalı gösterge ışığı
Çocuklar için keçeden etkinlik kitabı nasıl yapılır? Kağıttan etkinlik nasıl yapılır

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar için keçeden etkinlik kitabı nasıl yapılır? Kağıttan etkinlik nasıl yapılır
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0