Dyson Supersonic r saç kurutma makinesi özellikleri neler? Dyson Supersonic r fiyatı nedir?

Kadınların hayalini kurduğu Dyson'dan yeni saç kurutma makinası geldi. Tanıtılan saç kurutma makinası kuaförler için de özel tuşlar barındırıyor. Dyson'ın yeni saç kurutma makinesi Supersonic r, yenilikçi özellikleri ve gelecekçi tasarımıyla dikkat çekiyor. İşte, Dyson Süpersonic r fiyatı...

Milyonların hayalini kurduğu Dyson'dan yeni ürün tanıtımı yapıldı. Elektronik dünyasında marka adını ispatlayan Dyson, düzenlediği etkinlikten yeni saç kurutma makinası "Supersonic r" ürününü duyurdu. Teknolojisinde doğallık ve sağlığa önem veren Dyson, profesyoneller için dizayn ettiği ürünü fiyatlıyla birlikte açıkladı. Profesyoneller için dizayn edilen ürün, sahip olduğu özelliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Dyson Supersonic r fiyatı, bir saç kurutma makinesi için bir nebze yüksek.  325 gram ağırlık değeri ile mobilite açısından ideal bir ürün olan Dyson Supersonic r, özelliklerini sizler için derledik. 

Dyson Supersonic r

Dyson Supersonic r

Dyson Airwrap saç şekillendirici nasıl kullanılır? Dyson Airwrap gerçekten işe yarıyor mu?İLİŞKİLİ HABERDyson Airwrap saç şekillendirici nasıl kullanılır? Dyson Airwrap gerçekten işe yarıyor mu?

DYSON SUPERSONİC R ÖZELLİKLERİ NELER?

2016 yılında Dyson tarafından tanıtılan Supersonic'ten yüzde 30 oranında daha ufak. Hayallerinizi süsleyen bu cihazda ısı bobinleri yer alıyor. 

Çalıştırılması halinde ıssı oluşturan bobinler fan yardımıyla sıcak havayı dışarıya çıkartıyor. Dyson Supersonic r modelinde dikkat çeken tasarımın ısı dağılımını her yere eşit bir şekilde yapılmasından dolayı tasarlandığı ifade edildi.

DYSON SUPERSONİC R ÖZELLİKLERİ

DYSON SUPERSONİC R ÖZELLİKLERİ

Soğutma mekanizmasını devreye almak isteyen kuaför, tetik benzeri bir yapıyı kullanacak. Ayrıca cihazı fazla oynatmadan, hız ve sıcaklık ayarı yapılabilecek. Dyson, bunun kuaförlerin daha rahat çalışması için yapıldığını söyledi. 

DYSON SUPERSONİC R FİYATI NE KADAR OLACAK?

Mart 2024 tarihinde piyasaya sürülecek Dyson Supersonic r almak isteyenler 569,99 dolar ödeyecek. Ürünün Türkiye'de satılıp satılmayacağı henüz açıklanmadı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0