Ebru Şallı'nın cildini kaymak gibi yapan kür! Ebru Şallı'nın önerileriyle kusursuz cilt

47 yaşındaki model aynı zamanda pilates eğitmeni olan Ebru Şallı güzel fiziği ve makyajsız cildinin parlaklığıyla sık sık kadınların dikkatini çekiyor. Şallı pürüzsüz cildini "bir limon kürüne" borçlu olduğunu açıkladı. Peki Ebru Şallı'nın cildini kaymak gibi yapan kür tarifinde neler var?

Güzellik ve pilates konusunda birçok kadın tarafından dikkatle takip edilen Ebru Şallı, güzelliğinin sırlarını tüm sevenleriyle paylaşıyor. Önerileri ve verdiği tariflerin faydalı olması pek çok kadının güzellik hayallerini gerçekleştiriyor. Uyguladığı limon kürü ile Ebru Şallı, kolajen üretimini de teşvik eden C vitamini desteği almakla kalmıyor, cilt dokusunu ve organları da temizleyen işlevinden yararlanıyor. Bu kürü uygulamasında ise birkaç püf noktası bulunuyor. Limon kürü, cilt lekeleri üzerindeki etkisiyle aynı zamanda pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt tonuna sahip olmayı kolaylaştırıyor.

Ebru Şallı

Ebru Şallı

EBRU ŞALLI'NIN UYGULADIĞI LİMON KÜRÜ TARİFİ:

MALZEMELER

1 çay kaşığı limon suyu

1 çay kaşığı su

2 çay kaşığı sirke

EBRU ŞALLI

EBRU ŞALLI

YAPILIŞI

Malzemeleri bir kapta karıştırdıktan sonra deneyebilirsiniz. Gece yatmadan önce lekeli bölgelere uygulayın. Sabah kalktığınızda kürü durulayınız. Karışımı iki günde bir uygılayabilirsiniz.

Bu kürü denemeden önce mutlaka doktorunuza danışın. Olası bir alerjik reaksiyon ve yan etkiye karşı kendinizi korumanız için önemlidir.

EBRU ŞALLI'DAN CİLDİ YENİLEYEN BUHAR BANYOSU TARİFİ:

MALZEMELER

Yarım greyfurt suyu
3 damla buğday yağı
2 bağ biberiye
3 damla limon yağı

EBRU ŞALLI

EBRU ŞALLI

YAPILIŞI

Tüm malzemeleri bir kapta kaynayan suyun içerisine ekleyin. Başınızı bir havlu ile kapatarak kabın üzerine eğilin ve buharın gözeneklerin açılmasını sağlamak için biraz bekletin. Haftada 2 kez yapabilirsiniz.

21 günlük ketojenik diyet listesi! Ketojenik diyetle 21 günde kaç kilo verilir?

İLİŞKİLİ HABER

21 günlük ketojenik diyet listesi! Ketojenik diyetle 21 günde kaç kilo verilir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Kral pro baba 2 ay önce

Cox gozel melumatdir