Elazığlı kadınlar ihtiyaç sahiplerine odun yardımı yapıyor!

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği (ELSAD) Kadın Kollarının üstlendiği "Kış Gelmeden Gel" sloganıyla harekete geçen gönüllü kadınlar, ihtiyaç sahiplerinin kışlık yakacak ihtiyaçlarını karşılamak için bir araya geldi.

Elazığ'da bir grup kadın, hayırseverlerin de desteğini alarak ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği (ELSAD) Kadın Kolları bünyesinde bir araya gelen 20 kadın gönüllü, kış mevsimi yaklaşırken "Kış gelmeden sen gel" sloganıyla harekete geçti. 

"EVLERİNİ DEĞİL GÖNÜLLERİNİ ISITTIK"

Hayırseverlerden aldıkları destek ve kendi imkanlarıyla ihtiyaç sahiplerine odun ulaştıran ELSAD Kadın Kolları Başkanı Tuba Erdoğan, çalışmaları hakkında "Bu kış 100 ailenin kışlık odun ihtiyacını karşılamayı düşünüyoruz. Şimdiye kadar 20 ailemizin odunlarını teslim ettik. Ailelerimizin kapılarını çaldık. Onlara bu zor günlerinde sürpriz yaptık. Ailelerimiz çok mutlu oldu." şeklinde konuştu.

Destek olan  hayırseverlere teşekkür eden Tuba Erdoğan, ihtiyaç sahiplerinin sadece evlerini değil gönüllerini de ısıttıklarını vurguladı.

Odun yardımı alan N.G. de üç çocuğu ile yalnız yaşadığını ve geçinmekte zorlandığını söyleyerek şu şekilde konuştu:

"Kış ayında kullanacağımız odunlarımızı getirdiler. Kimsemiz olmadığı için bize yardım ediyorlar. Sürekli destekliyorlar. Çocuklarıma bakabilmek için elimden geleni yapıyorum. Evimiz onların sayesinde ısınacak. Allah onlardan razı olsun." 

Şanlıurfalı kadınlar tescili lezzetlerle Avrupa'ya açılacak

İLİŞKİLİ HABER

Şanlıurfalı kadınlar tescili lezzetlerle Avrupa'ya açılacak
'Kirli' ile sahibinin kurduğu bağ şaşırtıyor

İLİŞKİLİ HABER

'Kirli' ile sahibinin kurduğu bağ şaşırtıyor
Kadın muhtar girişimci ev hanımlarına öncü oluyor

İLİŞKİLİ HABER

Kadın muhtar girişimci ev hanımlarına öncü oluyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0