Hadise zayıflamak için 60 Bin TL ödeyecek

Ünlü şarkıcı Hadise, Jennifer Lopez'in ABD'li yaşam koçuyla 2 haftalık detoks kampına girerek formda kalmak için 60 Bin TL verecek.

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Ünlü şarkıcı daha öncede Şeyda Çoşkun'dan destek alarak 13 bin lira ödemiş ve hızla kilo vermesinden dolayı vücudunda sarkmalar meydana gelmişti.

Bu sebepten Çoşkun'la davalık olan Hadise, bu sefer temkinli davranarak Jennifer Lopez ve Gwyneth Paltrow gibi dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan ABD'li yaşam koçu Tracy Anderson'dan destek alacağı konuşuluyor.

Kişiye özel program

Yaşam koçuna e-mail yoluyla ulaşan ünlü popçu, yaz başında ABD'de 10 günlük bir detoks kampına girecek. Hadise kamp için 7 bin 500 dolar (28 bin lira) verecek. Yaşam koçu Anderson, Hadise'ye özel hazırlayacağı karışım için 500 dolar yeni 5 bin 600 lira alacak.

Tracy Anderson, Hadise için bir de 1 yıllık beslenme ve egzersiz programı hazırlayacak. Hazırlayacağı programın ücreti ise 5 bin dolar (yaklaşık 20 bin lira). Hadise, uçak ve konaklama masraflarıyla birlikte yaklaşık 60 bin lira ödeyecek.

Kinoalı süt ile form tutacak

Hadise, Anderson'un en popüler zayıflama karışımlarından bir tanesi olan kinoalı süt ve buna benzer gıdaları tüketerek form tutacak.

Hadise'ye rekor reklam teklifi

İLİŞKİLİ HABER

Hadise'ye rekor reklam teklifi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0