Sanatçı Zeynep İstanbul'u bırakarak köye yerleşti

Ünlü sanatçı Zeynep, Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan bir köye yerleşerek öğretmenlik yapmaya başladı.

'Ah Mehmedim' şarkısıyla adını duyuran Zeynep, İstanbul'dan Milas'ın kıyı Kışlacık köyüne yerleşti. İstanbul'un yoğunluğundan kaçan ünlüler kervanına katılan sanatçı, Bodrum'da bir okula müzik öğretmenliğine başladı.

Yurt içi ve yurt dışı konserlerinin yanı sıra öğretmenlikte yapacak olan sanatçı, geri kalan zamanda köy hayatını yaşayacak. 

"Spekülasyon sevmiyorum"

Bodrum'da bir otelde sahne alan sanatçı, sahne öncesinde açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı magazinsel olmayı sevmediğini söyleyerek, "Ekranlardan uzak değilim, sadece magazinsel olmayı ve spekülasyonu haberlere maruz kalmadan sadece sanatımı doğru bir şekilde layıkıyla yapmaya çalışıyorum. Türk halkına layık olarak bu işi yapmaktan yanayım. Benim duruşum, çizgim ve tarafım zaten belli. Beni zaten bilen biliyor. Çok şükür Allah'ıma benim dinleyicilerim de izleyicilerim de belli. Konserlerime devam ediyorum gerek yurt içinde gerek yurt dışında" şekilde konuştu. 

Köy hayatı yaşıyor

Yaklaşık bir yıldır köy hayatı yaşadığını söyleyen Zeynep, "Bodrum'a yerleştim kıyı Kışlacık köyünde ikametgah ediyorum. Müzisyen arkadaşlarım, dostlarımda bu tarafta oturuyor. köy yaşantısına doyamıyorum. Bir balıkçı köy kasabasında yaşıyorum. Her şey çok samimi, sahtelikten uzak bir yer. O yüzden köyde çok mutluyum. Geçen yıl geldim, İstanbul'dan temelli ayrıldım" dedi. 

Öğretmen oldu

Bir okulla anlaşarak öğretmenlik yaptığını anlatan sanatçı, "Yakında öğretmen oluyorum inşallah. Bir kolejde her salı günü güzel çocuklara ders vereceğim. Müzik dersine gireceğim. Öğrencileri, çocukları çok seviyorum. Topluma güzel, erdemli çocuklar yetiştirmek istiyorum" dedi. 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 3

Emre 6 yıl önce

İlk defa duydum ne ünlüsü ya

Toplam 1 beğeni

Bensu 6 yıl önce

Emre bey demekki 90 ları iyi bilmiyorsunuz

Toplam 0 Beğeni

SEDA 6 yıl önce

Helal olsun sana. Seni yetiştiren anaya babaya helal olsun.