Coşkun Göğen bilinmeyenlerini anlattı

Yeşilçam'ın unutulmaz karakterlerinden 'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı Coşkun Göğen, uzun süre aradan sonra kamera karşısına geçti.

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Tecavüzcü Coşkun lakaplı Coşkun Göğen, ’Karımı gördünüz mü?’adlı film için kameraların karşısına geçti. 72 yaşındaki sanatçı geçtiğimiz günlerde kontrol için gittiği hastanede acilen aort damarı patlama riski sebebiyle ameliyata alınmıştı. 

"EMEKLİ MAAŞIYLA GEÇİNİYORUM"

Tecavüzcü Coşkun karakteriyle tecavüzün kötü sonuçlarını vurgulamaya çalıştığını söyleyen Göğen, "Yıllarca kötü adamı oynadım. Aldığım para yediğim küfre yetmedi. Ama tabi ki ben bu işi sevdim yapıyorum. Rüzgarlar bizi deviremez. Emekli maaşımla yaşıyorum. 1100 TL emekli maaşım var. Yazları plajda, kışları da restoranlarda çalışıyorum. ’Bu kadar yıl çalışıp bir şeyler biriktirmedin mi?’ diyeceksiniz. Hayatta yaptığım tek şey. 3 kızım var ve hepsini üniversiteye kadar okuttum. Kendimi ’iskele babası’ olarak hissetmiyorum. Ben ilkokul mezunuyum" dedi.

"HAYATIMDA EN GÜZELİNİ YAPTIM..."

Sanatçı, hiç bir zaman zengin olacağını düşünmediğini "Yaşarken yiyip, yemek için çalışıyorum. Hayatımda her şeyin en güzelini yaptım. ’Keşke’ dediğim hiçbir şey yok. 1975-80’li yıllarda günde 3 filmde oynamışlığım oldu. Şimdilerde sinema mı bizi terk etti, biz mi sinemayı, bilmiyorum" dedi.

BİR YORUM YAPIN 0