Cemal Can Canseven'in eski hali takipçilerini şaşırttı! Cemal Can Canseven kimdir?

Çıkardığı şarkı ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Cemal Can Canseven, spor sonrası paylaşımda bulundu. Eski hali ile şimdiki görüntüsünü kıyaslayan Canseven, 'Küçük Cemal'e selam olsun' notunu düştü.

Ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolar ile adını duyuran daha sonra Survivor 2020 yaraşmasına katılarak şampiyon olan Cemal Can Canseven, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor.

Attığı her poz ile adından söz ettiren Cemal Can, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Spor sonrası paylaşımda bulunan Canseven, eski kilolu haline göndermede bulundu.Eski ve yeni hâklini yan yana kolajlayıp Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Canseven, 'Küçük Cemal'e selam olsun' ekledi.

İşte Cemal Can Canseven'in o paylaşımı...

 

SURVİVOR 2020 ŞAMPİYONU CEMAL CAN NE KADAR KAZANDI

Şubat ayında başlayan Survivor macerası dün akşam yayınlana final ile son buldu. 5,5 aylık maratonun şampiyonu Cemal Can oldu. Survivor finali sosyal medyada da büyük yankı buldu. Final #Survivor2020 hashtag'i ile uzun süre TT listesinin ilk sırasında yer aldı. Survivor, yarışmacıların sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayılarını da zirveye taşıdı. Büyük ödülü kazanan 2020 şampiyonu Cemal Can, takipçi sayısını 3 milyon 150 bin arttırarak bir rekora imza attı.

MASKE TEPKİSİ OLAY OLMUŞTU!

Tv8 ekranlarında yer alan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2020 finali için son üçe kalan Cemal Can, Barış ve Yasin Türkiye'ye dönmek için yola çıktı. . Acun Ilıcalı, Survivor 2020 finalistlerini özel jetiyle Dominik'ten İstanbul'a getirirken yolculuğun ilk dakikalarında Acun Ilıcalı, Instagram hesabından canlı yayın yaptı.

Koronavirüs salgınının detaylarını bilmeyen yarışmacılar zorunlu hale gelen maskeyle ilk defa karşılaştılar. Havaalanında maske takmak zorunda kalan yarışmacılardan Cemal Can, "Biz hep böyle mi dolaşacağız?" diye Acun Ilıcalı'ya sordu. Acun ise, "Sokaktaysan evet ama çekimlerde takmayacaksınız" dedi. Cemal Can'ın bu tepkisi sosyal medyada gündeme oturdu.

Geçtiğimiz ay başlayan Survivor 2020'de gün geçtikçe izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Yıllardır izlenen Survivor programındaki yarışmacılar bu yıl da adeta merak konusu oldu. Survivor 2020 sezonunun renkli yarışmacıları arasında bulunan Cemal Can Canseven, izleyici tarafından merakla araştırılıyor. Gönüllüler takımında mücadele eden Cemal Can'ın aslında daha öncesinde fenomen olduğu ortaya çıktı. 24 yaşında, İzmir doğumlu olan Canseven'in anne Rize, babası Selanik göçmenidir. YouTube kanalı olan Cemal Can Canseven, Instagram hesabında 300 binden fazla takipçisi var. YouTuber Danla Biliç ile videolar çeken Cemal Can, yarışmada ön plana çıkan isimler arasında yer alıyor. 

KİLOLU HALİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Survivor'un sevilen yarışmacılarından Cemal Can Canseven, kilolu haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada kilolu haline ait fotoğrafını paylaşan Canseven, 'Eski şişmanların yapamayacağı hiçbir şey yoktur.' yazısıyla paylaştı.

CEMAL CAN CANSEVEN ASLINDA KİMDİR?

İstanbul Yeditepe Üniversitesi’nde Reklam Tasarımı ve İletişimi okuyan Cemal Can Danla Biliç’le de burada tanışmıştır. Buradaki eğitimini arkadaşlarının tavsiyesiyle donduran Canseven Dj Academy’de DJ’lik eğitimi almaya başladı.İlkokul ve lise eğitimine İzmir’de devam eden Canseven üniversiteyi okumak için İstanbul’a gelmiştir. 

Cemal Can sosyal medyayı da aktif kullanıyor. Kendisinin Instagram’da 350 bin, YouTube’da ise 130 bin abonesi var. 

Aslı Enver'in Meksika tatilinden tekne pozları

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver'in Meksika tatilinden tekne pozları
Dünyanın en zengin genç İngiliz ünlüleri belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en zengin genç İngiliz ünlüleri belli oldu!
Mehmet Yalçınkaya ateş püskürdü! Dudak dolgusu yaptırdığı iddiası...

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Yalçınkaya ateş püskürdü! Dudak dolgusu yaptırdığı iddiası...
Destan dizisinin yıldızı Edip Tepeli isyan etti! 'Evladımın dışkısında kan arayacağız!'

İLİŞKİLİ HABER

Destan dizisinin yıldızı Edip Tepeli isyan etti! 'Evladımın dışkısında kan arayacağız!'
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

doğa 2 yıl önce

zır zır ağlazan

gül bülbül 3 yıl önce

ııııııııı ağlak oğlan

Toplam 4 beğeni

aycal 3 yıl önce

aglaya aglaya Survivor oldu.

Toplam 7 beğeni

aycal 3 yıl önce

Aglayan Survivor

Toplam 5 beğeni