Berdan Mardini Bodrum fiyatlarıyla ilgili: Gitmem ben oralara!

Geçtiğimiz günlerde gül fabrikası açarak kendi memleketi olan Mardin'a katkı sağlayan ünlü türkücü Berdan Mardini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya kısıtlamasına destek oldu. Bunun yanı sıra ünlü isim pandemi sonrası normalleşen tatil beldelerindeki pahalı fiyatlar hakkında açıklamada bulundu.

Önceki gün Etiler'de görüntülenen ünlü türkücü Berdan Mardini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fütursuzca kullanılan sosyal medyayı düzene koyna açıklamaları hakkında "Devletimizin de bu müptezellerin yanlarına bırakmaması gerekiyor" şeklinde konuştu. Aynı zamanda Mardini, muhabirlerin tatil beldelerindeki pahalılıkları hakkında dair gülerek "Gitme kardeşim. 'Ben illa kazık yemek istiyorum' diyorsan tabii Bodrum orada. Serbest piyasa, ne diyebiliriz ki? Ben şahsen gidip o paraları vermem. 360 TL'ye bir döner yemem. Bodrum'a gitsem fiyatına bakmadan bir sipariş vermem" yanıtını verdi. 

Berdan mardini

Berdan mardini

GÜL FABRİKASI AÇTI!

Berdan Mardini, Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı kırsal alanda kurulan fabrika için ilk hasadı yaptı. Tarım ve Orman İl Müdürü Memduh Dinler ile işçiler ve mahalle sakinlerinin katılımıyla fabrikanın açılışı da gerçekleşti.

berdan mardininin gül tarlası

berdan mardininin gül tarlası

İşçilerle beraber gül toplayan Mardini, bunları sırtlarında fabrika'ya taşıdı. İnsanların memleketlerinin kıymetini bilmesi gerektiğini vurgulayan Mardini, en çok bu yörelerin fabrikalara ihtiyacı var.

ünlü türkücü işçilerle beraber gül topladı

ünlü türkücü işçilerle beraber gül topladı

Verimli toprakların heba olmaması ve insanların farklı şehirlere gitmemesi için bu atılımların artması gerektiğinin altını çizdi.

berdan mardini memleketi mardinde gül yağı fabrikası kurdu

berdan mardini memleketi mardinde gül yağı fabrikası kurdu

Fabrikada sürekli 50 mevsimsel işçi çalışacak. Mardini, duygularını "Huzurun geldiği Mardin dağları, şu an güllerle donatılmış durumda. Ama bunun devamı için hep birlikte gayret edeceğiz. Halkımızda gül ve lavanta ekimine destek vererek, hem bölgede ayrı bir iş kolu istihdam olacak hem de bizim açımızdan da bir prestij meselesi olacak" sözleriyle ifade etti.

merdan mardini istihtam etti

merdan mardini istihtam etti

CÜNEYT ÖZDEMİR O PAYLAŞIMLARI YAPANLARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

BİR YORUM YAPIN 1

uonder05 3 yıl önce

Helal olsun adama, küçük bir işletmede olsa insanların para kazanacağı bir kapı açmak ne güzel. Bu tür fabrikalar hep çoğalır İNŞALLAH.