Fettah Can Hatay'daki hain yangına sessiz kalanları eleştirdi!

Hatay'da ormanlık alanda terör örgütü PKK tarafından başlatılan ve kısa sürede şehrin merkezine kadar sıçrayan yangınla ilgili paylaşım yapmayanlara şarkıcı Fettah Can fena patladı.

PKK terör örgütünün şehir yapılandırmasına bağlı olan bir kolu tarafından Hatay ormanlık alanda yangın çıkarıldı. Kısa sürede yükselen yangınlar şehrin merkezine kadar indi. PKK'nin üstlenmesi ardından sessizliğini koruyan bir kısım ünlü tayfaya Fettah Can ateş püskürdü.

fettah can hatay yangını paylaşım yaptı

fettah can hatay yangını paylaşım yaptı

Her konuda paylaşım yapan bu kesimin sessizliğine rağmen ünlü şarkıcı ağır bir dille ateşi başlatan PKK terör örgütünü eleştirdi.  Daha sonra ünlü şarkıcı "Bu yangını başlatan PKK'lı p.çlerin bulunup o ormanda benzin dökülüp yakılması lazım. İnsan hakkı insan olana verilir. Bu yaratıkları ceza evlerinde beslemeye gerek yok. PKK'lılara sempati duyan herkesin Allah belasını versin" şeklinde bir paylaşım yaptı. Kısa sürede Fettah Can twitterda TT oldu. 

fettah can paylaşımı

fettah can paylaşımı

BİR YORUM YAPIN 14

murat 3 yıl önce

adamsın fettah can...

Hamdi By 3 yıl önce

Herkesin soylemek istedigini dile getirmiş

zafer 3 yıl önce

Helal olsun diyorum,böyle yürekli sanatçılara. Halkın sesi olmuş. İyiki varsınız Fettah bey.

Fazıl 3 yıl önce

Seni takdir ediyorum kimsenin yorum yapmaması da üzücü.

yusuf 3 yıl önce

HELAL OLSUN senin gibi adama özünü kaybetmeyen nadir insanlardan birde alişan kaybetmemiştir.diğer ünlüler nerdeler deniz çakır tarkan cem yılmaz hepsi kabuğuna çekilmiş

Yorumların Tümünü Okuyun