Sol Yanım'ın eğlenceli karakteri Burak diziye damga vuracak!

Star’ın yeni dizisi Sol Yanım seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği Sol Yanım, genç oyuncularıyla da şimdiden merak konusu oldu. Dizinin dikkat çeken isimlerinden Emre Bey, Burak karakterini canlandırıyor.

Star’ın seyircisi ile buluşmaya hazırlanan yeni dizisi Sol Yanım’ın başrol oyuncularından Emre Bey, Burak karakterini canlandıracak. Sol Yanım'ın çapkın ve eğlenceli karakteri Burak olacağı görülüyor. Özge Yağız’ın canlandırdığı Serra’yı ilk görüşte gözüne kestiren Burak, kampüste ve arkadaşları arasında çapkınlığı ve eğlenceye olan tutkusu ile biliniyor.

Sol yanım

Sol yanım

Genç oyuncu Emre Bey, kampüsün trend belirleyen isimlerinden biri olan Burak karakterinde stiliyle de çok konuşulacağına benziyor.  Genç yıldızları usta isimlerle buluşturan zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Sol Yanım’ tesadüfler ile büyüyen bir aşkın ve geçmişten geleceğe taşınan başka sevdaların hikayesini seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Star TV'de yayınlanacak olan Sol Yanım dizisinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizinin senaryosunu ise Melis Civelek kaleme alıyor.

Sol Yanım’da başrolleri; Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli yer alıyor.

İki yeni virüs türü bulundu! Peki insana bulaşıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

İki yeni virüs türü bulundu! Peki insana bulaşıyor mu?

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0