Şarkıcı Ege'nin büyük şanssızlığı: Koronavirüse yakalandı ve vücudunda kitle tespit edildi!

"Yaz Aşkım, Delice Bir Sevda, Hurma Gözlüm, Sevildiğini Bil Yeter" gibi unutulmaz şarkılara imza atan Ege, son aylarda büyük bir şanssızlık yaşıyor.

Kasım ayında koronavirüse yakalan ünlü şarkıcı Ege, bu kez rutin kontroller için gittiği hastanede mesanesinde kitle tespit edilince büyük bir şok yaşadı. Acil bir operasyonla kitleyi aldıran Ege, şimdi patolojiden gelecek sonuçları bekliyor.

PATOLOJİ SONUCU BEKLİYORUM

Hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Ege yaşadığı zor günleri anlattı: Genel bir kontrol için ultrason çektirdim. Mesanemde büyümeye yatkın bir kitle tespit edildi. Doktorlarım hemen kitlenin alınması gerektiğini söylediler. Dün bir operasyon geçirdim. Şimdi büyük bir umutla patoloji sonucunu bekliyorum. Erken teşhisin ne karar önemli olduğunu bir kez daha anladım"

Jill BidenİLİŞKİLİ HABERJill Biden'dan uçaktaki gazetecilere 1 Nisan şakası!

NE OLMUŞTU?

Tüm dünyaya yayılan koronavirüs sanatçıları da etkilemeye devam ediyor. Dünyayı korkuya boğan küresel pandemide vaka sayısı gün geçtikçe artıyor. Koronaya yakalandığını açıklayan sanatçılardan biri de gerçek adı Levent Ak olan sanatçı Ege oldu. Ege, koronavirüse yakalandığını kötü haberi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

51 yaşındaki şarkıcı, "Geçtiğimiz günlerde yaptırmış olduğum Covid test sonucum maalesef 'pozitif' çıktı. Şu anda gribal etkilerin dışında, kendimi kötü hissetmiyorum. Umarım böyle devam eder" dedi.

Ege koronavirüse yakalandı

Ege koronavirüse yakalandı

Takipçilerini uyarmayı da ihmal etmeyen Ege, "Herkes gerçekten sıkı önlemler alsın ve kendine çok çok dikkat etsin. Lütfen maske takmayı unutmayın. Güzel günlerde görüşmek ve yeniden konserlerde buluşmak dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır’da 'Çuvaldan gelinlik' tasarımı büyük beğeni aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Diyarbakır’da 'Çuvaldan gelinlik' tasarımı büyük beğeni aldı!
Necmettin Nursaçan Hoca'dan iyi haber! Necmettin Nursaçan'ın sağlık durumu nasıl?

İLİŞKİLİ HABER

Necmettin Nursaçan Hoca'dan iyi haber! Necmettin Nursaçan'ın sağlık durumu nasıl?
Emine Erdoğan'dan Otizm Farkındalık Günü'ne özel paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Otizm Farkındalık Günü'ne özel paylaşım
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0