'Polis Akademisi'nin 'Memur Hooks'u Marion Ramsey hayatını kaybetti

'Polis Akademisi' serisinde tiz sesli akademi öğrencisi 'Laverne Hooks' karakterini canlandıran Marion Ramsey, 73 yaşında evinde hayatını kaybetti.

Marion Ramsey'in menajeri Roger Paul, 73 yaşındaki ABD'li oyuncunun 7 Ocak Perşembe günü Los Angeles'ta evinde hayatını kaybettiğini açıkladı. Sahne kariyerine 1964'te Broadway'de başlayan Ramsey, özellikle 'Polis Akademisi' filmindeki 'Laverne Hooks' rolüyle ünlendi.

MARİON RAMSEY KİMDİR?

80'li yıllarda çok popüler olan altı 'Polis Akademisi' filminde de rol alan Ramsey'nin, son zamanlarda ağır hasta olduğu duyulmakla birlikte ölüm nedeni tam olarak bilinmiyor. Marion Ramsey, oyunculuk kariyeri dışında şarkıcı ve söz yazarı olarak müzik çalışmaları da yaptı.

 

Safiye Soyman'ın makyajı, sosyal medyaya damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Safiye Soyman'ın makyajı, sosyal medyaya damga vurdu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0