Hollywood'un ünlü ismi Cicely Tyson hayatını kaybetti!

Irkçılığa karşı çalışmalar düzenleyen dünyaca ünlü oyuncu Cicely Tyson, hayatını kaybetti. Ölüm haberi menajeri tarafından duyurulan 96 yaşındaki Cicely Tyson'ın yaşamını yitirmesiyle ilgili detaylar açıklanmadı.

Siyahi insanları kötüleyen projelerde yer almayı reddeden, Amerika'da siyahi oyuncular için verdiği çabaların ardından birçok duvarı yıkmayı başaran dünyaca ünlü oyuncu ve model Cicely Tyson, 96 yaşında yaşamını yitirdi.

Kariyeri boyunca birçok dizi, film ve müzikal projesinde rol almış olan Cicely Tayson'ın ölüm haberi menajeri tarafından duyuruldu. Ünlü oyuncunun ölüm nedeniyle ilgili detaylar açıklanmadı.

CICELY TYSON KİMDİR?

1924 yılında dünyaya gelen Cicely Tyson kariyeri boyunca 100’den fazla film, dizi ve müzikalde rol aldı.

88 yaşında oynadığı “The Trip to Bountiful”daki rolüyle Tony ödülü kazanan en yaşlı oyuncu oldu.

Tyson, 2018 yılında Onursal Oscar ödülüne değer görüldü.

Botticelli'ye ait tablo 2021'in müzayede rekorunu kırdı: 92 milyon dolar

İLİŞKİLİ HABER

Botticelli'ye ait tablo 2021'in müzayede rekorunu kırdı: 92 milyon dolar
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0