Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray "En sevdiğim fotoğraf" dedi güzelliği hayran bıraktı!

Türkan Şoray'ın son hali adeta genç kızları kıskandırdı. Fazla kilolarından da kurtulan Sultan lakaplı usta sanatçı Türkan Şoray yıllar önceki haline geri döndü.

Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray, son yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada gündem oldu. Son olarak hayranlarına nostalji rüzgarları estiren Türkan Şoray'ın "En sevdiğim fotoğraflardan" dediği karesine beğeni ve yorum yağdı. Türkan Şoray'ın Nihat Odabaşı'nın obkjektifinden karesine "Harikasınız Sultanım' yorumları yapıldı.

Yakalandığı cushing sendromu hastalığı sonrası kortizon tedavisi gören ve oldukça fazla kilo alan Türkan Şoray, yaklaşık 1 yıl içinde verdiği 20 kilo ile eski görünümüne kavuştu. Usta sanatçı, eski formuna kavuşması sonrası sosyal medyada fotoğraflarını art arda paylaşmaya başladı.

Yeşilçam'ın yıllara meydan okuyan güzeli Türkan Şoray, Instagram hesabından, "Hediye bardağımla kahve içerken" notuyla bir fotoğraf karesine yer verdi. Fotoğrafında zayıfladığı görülen Sultan lakaplı usta oyuncu, adeta güzelliğini sergilediği paylaşımıyla binlerce beğeni ve övgü içeren yorum aldı.

Şarkıcı Doğuş'tan çocuklarına duygulandıran mesaj!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Doğuş'tan çocuklarına duygulandıran mesaj!
İftarlık Gazoz filmi konusu ve oyuncu kadrosu! İftarlık Gazoz filmi nerede çekildi?

İLİŞKİLİ HABER

İftarlık Gazoz filmi konusu ve oyuncu kadrosu! İftarlık Gazoz filmi nerede çekildi?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Ecrin 2 yıl önce

Güzel bir şeye benziyor söyledikleri