Cenazede yan yana gelen Prens Harry ve Prens William'ın ne konuştukları ortaya çıktı

Eşi Meghan Markle ile verdikleri röportajda yaptıkları açıklamalarla dünya kamuoyunda büyük ses getiren Prens Harry, dedesi Prens Philip'in cenaze törenine katıldı ve kardeşi Prens William ile bir araya geldi. Bu durum, acaba aralarındaki küslük sona mı erdi iddialarını gündeme getirdi. Öte yandan iki ismin cenazede ne konuştukları da ortaya çıktı.

Eşi ile yaptıkları, 'Monarşi'nin veya Kabine İşleri'nin 'Soylu' kelimesinin yurtdışında kullanımına ilişkin herhangi bir kısıtlaması bulunmamakla birlikte Sussex Dükü ve Düşesi bahar 2020'de değişimin gerçekleşmesiyle birlikte 'Sussex Soylusu' veya 'Soylu' kelimesinin herhangi bir türevini herhangi bir bölgede (Birleşik Krallık içinde veya değil) kullanma niyeti yoktur.' açıklaması nedeniyle ağabeyi Prens William ile araları açılan Prens Harry, uzun bir aranın ardından ilk kez ağabeyi ile bir araya geldi.

Dedeleri Prens Philip'in cenazesinde yan yana gelen ve sohbet ettikleri görülen iki kardeşin bu görüntüsü İngiltere basınına damgasını vurdu. İki kardeşin aralarındaki küslüğün sona erdiği iddiaları gündemin baş köşesine yerleşti.

İki kardeşin tören sırasında ne konuştukları merak ediliyordu. Uzmanlara göre maskelerini çıkarttıkları sırada Cambridge Dükü Prens William kardeşi Prens Harry'e, "Evet harikaydı, değil mi" daha sonra da "Kesinlikle güzel bir törendi, ah, o müzik…" dedi.

İngiltere Kraliyeti siyahlara büründü! Prensi PhilipİLİŞKİLİ HABERİngiltere Kraliyeti siyahlara büründü! Prensi Philip'in cenazesinden kareler...

Kraliyet ile yaşadığı sorunları çözemeyen ve artık kendisine yeni bir hayat kuran Harry'nin yeni bir iş bulduğu, 'Ben insanların yaşamlarında bir etki yaratmak istiyorum. Proaktif antrenörlük ve mentorluk insanların gelişmelerinde sınırsız olanak sağlıyor ve farkındalığı artırarak daha iyi bir yaşam sunuyor.' dediği ve BetterUp Inc adlı şirkette Etkiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olduğu iddia edilmişti.

NE OLMUŞTU?

CBS'e verilen röportajların etkileri devam ediyor. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in torunu Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Meghan Markle'in Kraliyet hakkındaki açıklamalarına bir yenisi eklenmişti.

Verdiği röportajda hamilelik döneminde yaşadığı korkunç olayları anlatan Markle, Kraliyet ailesini ırkçılıkla suçlamıştı. Siyahi bir tene sahip olan Markle "Ben hamileyken, bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler. Bebeğime güvenlik tanınmayacağını söylediler. Oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar oluyordu ve bundan endişeleniyorlardı" şeklinde konuşmuştu. 

kraliyet ailesini ırkçılıkla suçladı

kraliyet ailesini ırkçılıkla suçladı

RÖPORTAJIN DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI!

Ünlü oyuncu Meghan Markle 2018 yılında İngiliz Kraliyet ailesinin Prensi Harry ile nikah masasına oturduğu günden beridir İngiliz basının gündeminden düşmedi. Dünya basınına yansıyan bu ayrılık sonrası Markle ve Harry ilk kez bir televizyon kanalına çıkıp röportaj verdi. Röportaj da Markle'nin "Sarayın bizimle ilgili yalan haberlerin sürdürülmesinde aktif bir rolü varsa bunca zamandan sonra bizden hala nasıl sessiz olmamızı bekleyebilirler anlamıyorum" açıklaması gündem olmuştu.

Meghan Markle KraliyetİLİŞKİLİ HABERMeghan Markle Kraliyet'i yalan haber yapmakla suçladı

Uluslararası bir kanal olan CBS'de yapılan röportaj için reklam sektörünün 7 ile 9 milyon dolar arası para verdiği öğrenildi. Türk lirasındaki karşılı 52 ila 67 milyon olan ücret hakkında çiftin basın danışmanından açıklama geldi. Basın danışmanı röportaj için çiftin para almadığını iddia etti. 

Meghan Markle, 30 dolarlık elbiseyle programa katıldı!İLİŞKİLİ HABERMeghan Markle, 30 dolarlık elbiseyle programa katıldı!

Sadakatsiz dizisi hayranlarını üzen haber! Çekimler durduruldu

İLİŞKİLİ HABER

Sadakatsiz dizisi hayranlarını üzen haber! Çekimler durduruldu

BİR YORUM YAPIN 0