Oyuncu Bensu Soral Covid-19 aşısını oldu!

Oyuncu Bensu Soral, Covid-19 aşısını oldu. Henüz 30 yaşında olan oyuncunun yaş hakkı gelmeden nasıl Korona aşısı olduğu da merak konusu oldu. Soral'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Rol aldığı İçerde dizisiyle geniş bir hayran kitlesi elde eden oyuncu Bensu Soral, Biontech aşısının ilk dozunu vurdurdu ve bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Soral paylaşımında, 'Sıra bende! En yakın zamanda aşısız kimse kalmasın. Özlem Türeci & Uğur Şahin... Sağlık çalışanlarımızın elleri dert görmesin, iyi ki varsınız!' ifadelerini kullandı.

Crohn hastalığı nedir? Crohn hastalığının belirtileri nelerdir? İLİŞKİLİ HABERCrohn hastalığı nedir? Crohn hastalığının belirtileri nelerdir?

Bensu Soral korona aşısını oldu

Bensu Soral korona aşısını oldu

Oyuncunun yaş hakkı gelmeden nasıl bu aşıyı vurdurduğu soruldu. Soral bu konu hakkında da, 'Merhabalar... Öncelikle aşı sırası ve önceliği gibi konularda büyük bir hassasiyet olmasına çok sevindiğimi ve bu hassasiyeti paylaştığımı belirtmek isterim. Ben Crohn hastasıyım. Crohn; kronik bir rahatsızlık olmakla beraber her hafta kendime iğne yapmamı gerektiren bir hastalık.

Maalesef kullandığım ilaç bağışıklığı çok düşürüyor. Bu ilacı kullananlar aşı sıralamasında çok üst sıralarda olmasa da bir önceliği var. Ben de bu sayede aşı olabildim.

Asla herhangi bir ayrıcalık söz konusu değildir ve bütün insanlık olarak yaşadığımız bu felakette ayrıcalık talep edecek biri değilim. Hepimize geçmiş olsun.' açıklamasında bulundu.

Seksenler'in Mahmut'u Türev Uludağ 63 kilo verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Seksenler'in Mahmut'u Türev Uludağ 63 kilo verdi!
Ünlü şarkıcı Nadide Sultan koronavirüse yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Nadide Sultan koronavirüse yakalandı

BİR YORUM YAPIN 0