Fenomen Enes Batur'un evine polis baskını

Sosyal medya fenomeni Enes Batur'un evine polis baskını gerçekleşti. Evde bulunan bazı kişiler yakalanmamak için arka kapıdan kaçtılar.

Sosyal medya platformu YouTube'de çektiği videolar ile tanınan fenomen Enes Batur'un evine polis baskını gerçekleşti. 23. yaşı için Acarkent'teki villasında doğum günü partisi düzenleyen Batur, pandemi kurallarını hiçe sayarak birçok kişiyi davet etti.

  • Enes Batur çoğunlukla ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin ilgisini çekebilecek videolar yapıyor.
     
  • Aslen Antalyalı olan Batur, sinema filmlerinde de rol almıştı.
     
  • Ünlü fenomen şarkıcılık da yapmaya başlamıştır.
     

Akşam saatlerinde başlayan ve gece yarılarına kadar devam eden partiye saat 02:00 sularında polis tarafından baskın gerçekleşti. Bu anlarda polise yakalanmak istemeyen bazı kişiler arka kapıdan kaçmaya çalıştılar. Yakalananlara kişi başı 3 bin 500 TL ceza kesildi.

BİR YORUM YAPIN 9

fen 3 yıl önce

Bu yaşta müthiş para .Herif şımardı.

Toplam 1 beğeni

veli 3 yıl önce

Bunlarda para çok,para cezası bunları caydırmıyor,parti düzenleyenlere 1 ay mahkemesiz hemen hapis cezası verilmeli,gözaltı,ya da garantina bahanesiyle.

Toplam 1 beğeni

Hakan 3 yıl önce

Fenomen ne demek ya türkçede öyle bit kelimemi var bildiğin serseriye pirim verip adam yerine koyuyorsunuz yazın cezayı akıllansın

Toplam 2 beğeni

Ülkem benim 3 yıl önce

Bu şahıs kötü bir örnek. Kural da tanımıyor, adalet bu şahsa kuralları tanıtmalı.

Toplam 1 beğeni

Mustafa 3 yıl önce

Adam olmak farklı bir şey.10 milyonun üzerinde 10 yaş ortalaması çocuğun abone veya takipçisi olduğu birinin son zamanlarda yasaları hiçe sayıp ben yaparım ayaklarına yatması adamlığını tartışmaya açar.demekki adamlık parayla ve sanal dünyanın hızıyla olmuyor muş.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun