Kerem Alışık'tan yıllar sonra gelen 'Sadri Alışık' itirafı

Ünlü aktör Kerem Alışık, babası Sadri Alışık ile ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu. Alışık mesleğe başlarken Sadri Alışık'ın oğlu olmasından dolayı yaşamış olduğu dezavantajlardan bahsetti.

Şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan ünlü tiyatrocu Kerem Alışık Sabah'a bir röportaj verdi. Kariyeri hakkında konuşan Alışık, oyunculuğa başlama sürecinde yaşadığı zorluklar hakkında ilk kez konuştu. Sadri Alışık ve Çolpan İlhan'ın oğlu, Attila İlhan'ın yeğeni olan Alışık böyle usta isimlerin evladı olmanın kendisi için dezavantaj olduğunu belirtti. 

Alışık, 'Zor bir şey aslında avantaj gibi gözüken büyük bir dezavantaj çünkü sizi onlarla kıyaslamak zorunda kalıyorlar. Kimliğini ispat etmek için iki defa yaşamak zorunda kalıyorsun.' ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'tan yeni albüm müjdesi

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'tan yeni albüm müjdesi

BİR YORUM YAPIN 3

Murat 3 yıl önce

:))) , milletle geç dalganı, hazıra konmuşsun, çok fazla çabalamadan baban sayesinde bir yere gelmişsin, baban az çok mirasta bırakmıştır. fakir bir ailenin çocuğu olarak sen hayata gelseydin bırak 2 defa ispat etmeyi, 1000 defa ispat etsen bu duruma gelemezdin belki de.

kurtoğlu 3 yıl önce

Fekeli karakteri harika.

Hı hııı 3 yıl önce

Senin tek dezavantajın yeteneğinin olmayışı...

Toplam 2 beğeni