Oyuncu Nur Sürer: İyi ki oyuncu olmuşum

İlk bölümü ile büyük ses getiren Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan'ın annesi Feride karakterine hayat veren Nur Sürer "İyi ki oyuncu olmuşum" dedi.

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Camdaki Kız’da ‘Feride’yi canlandıran Nur Sürer, Retouch dergisine konuştu. Kariyerinde 41 yılı geride bırakan sanatçı “İyi ki oyuncu olmuşum ve iyi ki senelerimi bu meslekte geçirmişim. Setlerde kendimi çok iyi hissediyorum. Bir de iyi bir ekiple, iyi bir hikaye içindeysem, harika.

'ZAMAN İÇİNDE ROLÜNÜZLE ARKADAŞ GİBİ OLURSUNUZ'

Ezberimi yapabildiğim sürece oyunculuğa devam edeceğim. ‘Feride’ yeni bir karakter ve heyecan içindeyim. Zaman içinde rolün

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0