Kadir Çöpdemir koronavirüse yakalandı mı?  İddialara yanıt verdi...

Yaşamını Bodrum'da sürdüren ünlü oyuncu Kadir Çöpdemir, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Hakkında çıkan 'koronavirüse yakalandı' haberlerine de yanıt veren Kadir Çöpdemir, 'Öyle bir şey olmadı' dedi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve görünmeyen Kadir Çöpdemir, geçtiğimi gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Kadir Çöpdemir koronavirüse yakalandığına dair çıkan haberlerle ilgili ilk kez konuştu.

Çöpdemir, haberlerle ilgili 'Arkadaşlar dişimde implant var, konuşamıyorum ama öyle bir şey olmadı. Zaten İstanbul'da da yaşamıyorum, taşındım' ifadelerini kullandı.

Diş tedavisi için İstanbul'a geldiğini ifade eden ünlü oyuncu, 'Bodrum'a taşındım, virüsten korkuyorum' dedi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0