Maher Zain'in klip için tercihi İstanbul oldu! Maher Zain kimdir?

Lübnan kökenli İsveçli şarkıcı Maher Zain, son albümünün klip çalışması için İstanbul'daydı. Kız Kulesi, Sultanahmet Camii ve Galata Kulesi gibi tarihi mekanlarda çekim yapıldı.

Şarkılarını 6 dilde söylemesiyle ün yapan Maher Zain, Müslümanların sesi olmaya çalışıyor. Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı, son albümündeki “Huwa Ahmedun” parçasının klibini 4 farklı ülkede çekmek için yollara düştü. 12 Mayıs’ta müzikseverlerin beğenisine sunulacak. Zain, Mısır, Tunus ve Beyrut’tan sonra rotasını Türkiye’ye çevirdi. Klip için İstanbul’un tarihi mekanları seçildi.

Kız Kulesi, Sultanahmet Camii, Ortaköy, Galata Kulesi ve Galata Köprüsü’nde, 23 kişilik ekiple çekimler yapıldı. Parçanın klibi, 12 Mayıs’ta tüm dünyada müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

İLGİDEN ÇEKİMLERE ARA VERİLDİ

Bir haftalık ön hazırlık sürecinden sonra 23 kişilik ekibin yer aldığı çekimlere ilgide oldukça yoğun oldu. Yaşanan yoğunluktan dolayı klip çekimine zaman zaman ara verildi. Hayranlarını kırmayan ünlü sanatçı herkesle tek tek ilgilenip fotoğraf çektirerek de mütevazi kişiliğini gözler önüne serdi.

"İSTANBUL MANEVİYAT DUYGULARIMI BESLİYOR"

İstanbul’a olan sevgisi ve hayranlığını her zaman dile getiren Maher Zaim, “İstanbul beni büyülüyor. Bu güzel şehir benim huzur ve maneviyat duygularımı besliyor. Burada olmaktan çok mutluyum. İstanbul çok güzel” dedi.

Şarkıcı Gülben Ergen'den bitcoin itirafı: Tepetaklak olduk

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Gülben Ergen'den bitcoin itirafı: Tepetaklak olduk
Ünlü oyuncu Özge Gürel İtalya yolcusu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Özge Gürel İtalya yolcusu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0