Şarkıcı Gülben Ergen'den bitcoin itirafı: Tepetaklak olduk

Son bir haftada tüm dünyada sert düşüş yaşayıp, hızla değer kaybeden kripto para yatırımlarından zarar ettiğini açıklayan şarkıcı Gülben Ergen'den itiraf geldi.

Kripto para piyasası yerli borsa Thodex'in dolandırıcılık hikayesi gündeme bomba gibi düştü. Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in reklam kampanyası için pek çok ünlü ismi kullandığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl otomobil çekilişi için Burcu Esmersoy, Cansel Elçin, Selin Şekerci ve Pelin Karahan gibi isimler de kampanyanın tanıtımında bulunmuş. Son bir haftada tüm dünyada sert düşüş yaşayıp hızla değer kaybeden kripto para yatırımlarından zarar ettiğini haberleriyle gündeme gelen Gülben Ergen, önceki gün Nişantaşı’ndaydı.

Thodex vurgun için birbirinden ünlü isimleri kullanmış!İLİŞKİLİ HABERThodex vurgun için birbirinden ünlü isimleri kullanmış!

Elon Musk'ı dinlediğini ve dünyada bir trend olduğu için kripto parayı denediğini söyleyen ünlü şarkıcı Gülben Ergen, diş kontrolü için geldiği Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ergen, son dönemde aşı karşıtı olanları eleştirip, "Aşı olmamak gibi lüksleri var insanların, aşı seçebiliyorlar. Ben de aşı sırası bana gelsin diye bekliyorum. İlk defa bu kadar 55 yaşımda olmak istememiştim. Tabii gideceğim aşıya hiç sormayacağım tercih hakkı görmüyorum kendimde" diye konuştu.

"MORALİM ÇOK BOZUK"

Son dönemde yatırım yaptığı kripto paradan zarar eden şarkıcı, "Moralim bozuk, sormayın tepetaklak olduk. Gitti giden. Yok canım küçük küçük kayıplar. Zaten kazanmadığımız bir dönemdeyiz neyin yatırımını yapacağız. Bunun dünyalı bir hareket olduğunu görmek çok önemli" ifadelerini kullandı. 

Ergen, kripto paranın güvenli yatırım olarak görülmediği iddialarıyla ilgili sorular üzerine ise, "Ben öyle bir para kazanmıyorum, öyle bir yatırım yapacak gücüm de yok, zaten bir senedir çalışmıyoruz ama dünya buraya göz kırpıyorsa, Elon Musk da boşuna konuşmuyor. Bir şekilde bu yürüyecek. Bir yatırımsa ve dünya bundan bahsediyorsa bunu tanımak ve bilmek lazım." şeklinde konuştu. 

Seren Serengil'e Can Tanrıyar'a hakaretten 2 yıl 4 aya kadar hapis istemi

İLİŞKİLİ HABER

Seren Serengil'e Can Tanrıyar'a hakaretten 2 yıl 4 aya kadar hapis istemi
Reynmen'den Ece Erken'e 5 bin liralık tazminat davası

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen'den Ece Erken'e 5 bin liralık tazminat davası
Ünlü oyuncu Özge Gürel İtalya yolcusu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Özge Gürel İtalya yolcusu
Maher Zain'in klip için tercihi İstanbul oldu! Maher Zain kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Maher Zain'in klip için tercihi İstanbul oldu! Maher Zain kimdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 25

yurac 3 yıl önce

ne kadar cahil ve boş konuşmuş

celal 3 yıl önce

Acırsam namerdim.

Ali 3 yıl önce

İnsanların çalışmadan bedava para kazanma hırsı böyle saçma sapan işler yapmaya zorluyor herhalde. Hem çok parayı ne yapacaksınız ölmicekmisiniz öldüğünüze o fazla para cehennemde yanmanıza sebep olacak.

gurbetci 3 yıl önce

eger memlekette bu kadar devlet televizyonlar gazteler senelerce uyarmasina ragmen halen parasini kaptiroyorsalar demekki pardon halen enayi yerine alinmislar .gerçi bizide dolandirdilar gozumuzu açtigimizda çoktan is isten geçmisti gulben hanim dunyanin her tarafinda var avrupada bile çekimizi posta kutusundan çaldilar adam iki bin euroluk ayakkabi almis .

Sivaslı Temel 3 yıl önce

Üzülme: KOLAY KAZANAN, KOLAY KAYBEDER!.

Yorumların Tümünü Okuyun