Reynmen'den Ece Erken'e 5 bin liralık tazminat davası

Sosyal medya fenomeni Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş sunucu Ece Erken'e, bir televizyon programında söylediği sözler nedeniyle 5 bin liralık bir tazminat davası açtı.

İstanbul 12. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık avukatları hazır bulundu. Ece Erken'in avukatı yaptığı savunmada, 'VTR'ler program yöneticisi tarafından hazırlanmaktadır. Programın tüm haberlerini, konularını ve başlıklarını görevli diğer çalışanlar hazırlamaktadır. Müvekkilimin toplumu kışkırtmak ve tahrik etmek için uğraştığını düşünmek abes olur. VTR'de geçen sözler Ece Erken'e ait değildir. Müvekkilimin sözleri hakaret suçunu oluşturmamaktadır.' dedi ve davanın reddini talep etti.

Yusuf Aktaş'ın avukatı ise, "Programda yayınlanan 'Reynmen öz annesine şiddet mi uyguladı?', 'Reynmen kimi neden bıçaklamaya kalkıştı' gibi ifadelerle müvekkilim zan altında bırakılmıştır. Ece Erken bu iddiaları destekleyecek ve pekiştirecek açıklamalarda bulunmuştur. Davanın kabul edilmesini talep ederiz." dedi. Mahkeme ise eksik hususların tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Ünlü sunucu Ece Erken katıldığı bir televizyon programında fenomen Reynmen hakkında çıkan "Muhabire darp" haberleri ile ilgili konuşmuş ve Reynmen Erken'e söylediği sözler sebebiyle 5 bin TL'lik tazminat davası açmıştı.

Seren Serengil'e Can Tanrıyar'a hakaretten 2 yıl 4 aya kadar hapis istemi

İLİŞKİLİ HABER

Seren Serengil'e Can Tanrıyar'a hakaretten 2 yıl 4 aya kadar hapis istemi
Şarkıcı Gülben Ergen'den bitcoin itirafı: Tepetaklak olduk

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Gülben Ergen'den bitcoin itirafı: Tepetaklak olduk

BİR YORUM YAPIN 0