Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri'nin yayın tarihi belli oldu!

Ünlü komedyen ve yönetmen Cem Yılmaz sosyal medya platformunda yayınlamak için hazırladığı Erşan Kuneri dizisinin yayın tarihi belli oldu. Projeden yeni kareler de yayınlandı. İşte ayrıntılar ve fotoğraflar...

Cem Yılmaz, merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri'den paylaşımda bulundu. Oyuncular ile prova yaptığı anları paylaşan Cem Yılmaz, hayranlarını heyecanlandırdı.

Bir süredir çekimleri devam eden Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri'nin yayın tarihi belli oldu.

Dizinin başrol oyuncusu Cem Yılmaz, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, dizinin 13 Mayıs'ta yayınlanacağını açıkladı.

 

Netflix'te seyirciyle buluşacak olan ve Erşan Kuneri'nin 1970'lerin sonu ve 1980'lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

Sosyal medya hesabından dizinin afişini paylaşan Cem Yılmaz, Erşan Kuneri karakterinin yazdığı bir mektubu da yayınladı.

Erşan Kuneri'nin yazdığı mektupta ise şu ifadeler yer alıyor: "Yine daktilonun başındayım. Yazıhanedeyim. 'Doyamadım' filmimiz acayip bir iş yaptı ortalık yıkıldı. Toparladık gibi. Mami de memnun. Miki Bar da çok iyi gidiyor. Acısıyla tatlısıyla ne 2 seneydi be. 7 film yaptık toplam bu 2 sene. Ben varım, Muammer var, Alev, Seyyal, Feride, Tumtum, Altın ve Payro. Alev'e Kuru Murat'ı anlatırken ne demiştim bizim neyimiz eksik en güzellerini yaparız demiştim. Payro Kemal ile daha dün görüştüm yine setlerde haylaz. Abi diyor Blue Box'ı Erman'da ilk sen kullandın herkes şimdi uçma peşinde dedi. Komedi, macera, aşk, intikam.. 7 film… Bazılarını 3 günde çektik bazılarını 40 günde. Bazen 40 gün emek verirsin 40 yıl unutulmaz."

"Ben Erşan Kuneri, bir yıldız olduğum kadar bir sinema emekçisiyim. 40 yıl sonra biri bulsa filmlerimizi izlese bugünleri yad etse ne sevinirim. Düşünsenize yıl olmuş 2022, biz belki yokuz. Ama filmimiz oynuyor bir yerlerde. Ne güzel olurdu. Bir yere not edin 13 Mayıs 2022 geçen Alev'in yıldız haritasında çıktı, belli mi olur o gün bugündür belki. Hepinizi çok sevdim ve seviyorum, seveceğim. Beni gördüğünüz yerde izleyin bundan daha güzel hediye olmaz bana. Göklerdeki değil yanı başınızdaki yıldızınız. Erşan Kuneri. 1982/ İstanbul"

Başrollerinde yer alan Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu ve Can Yılmaz setten ilk görüntüleri paylaştılar.

İşte Erşan Kuneri dizisinden kareler...

Başrol oyuncularından Ezgi Mola da ilk set gününden paylaşım yaptı.

ezgi moladan erşan kuneri paylaşımı

ezgi moladan erşan kuneri paylaşımı

Yılmaz, prova anlarını hem Instagram hem de Twitter hesabından takipçileri ile paylaştı. 

FOTOĞRAF YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Cem Yılmaz hayranlarının merakla beklediği projenin net yayın tarihi bilinmezken, Yılmaz'ın paylaştığı fotoğraf yorum yağmuruna tutuldu. İşte Cem Yılmaz'ın paylaştığı fotoğraf;

cem yılmaz erşan kuneri

cem yılmaz erşan kuneri

Yılmaz'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

erşan kuneri provalarından kareler

erşan kuneri provalarından kareler

Cem Yılmaz'ın Instagram'da "Rönesans :) dizicilikte rönesans :))" notuyla paylaştığı gönderisi 150 bine yakın beğeni aldı. Erşan Kuneri kadrosunda olan Necip Memili, 'Tabi bensiz siz okuyun eylenin, vay beeee' yorumu ile dikkat çekti.

Evim Şahane ile tanınan ünlü mimar Selim Yuhay evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Evim Şahane ile tanınan ünlü mimar Selim Yuhay evlendi!
Fahriye Evcen dalgalı saçlarını paylaştı!Fahriye Evcen mi Pelin Akil mi?Görenler ayırt edemedi

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen dalgalı saçlarını paylaştı!Fahriye Evcen mi Pelin Akil mi?Görenler ayırt edemedi

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Murat 2 yıl önce

Hayırlı olsun başarılar herkese çalışmak çalışmak ve çalışmak sonra da huzur