Halk müziğinin efsanesi Yıldız Ayhan hayatını kaybetti! Yıldız Ayhan kimdir?

Bir süreden bu yana sağlık sorunları yaşayan halk müziğinin önemli isimlerinden Yıldız Ayhan 83 yaşında hayatını kaybetti.

Türk sanat dünyası, önemli bir ismi daha yitirdi. Halk müziğinin önemli isimleri arasında yer alan Yıldız Ayhan, bir süreden bu yana devam eden rahatsızlıklarını atlamadı ve hayatını kaybetti. Ayhan'ın vefatı, başta sanat camiası olmak üzere sevenlerinde büyük üzüntüye neden oldu.

BİR TÜRLÜ TOPARLANAMADI

TRT sanatçısı eşi Ahmet Gazi Ayhan'ı 30 yıl önce kaybeden 2 kız çocuğu annesi Yıldız Ayhan, bir yıl önce evinde düşerek kalça kemiğini kırdı. Bir dizi ameliyat geçiren Ayhan, zatürree teşhisiyle hastanede tedaviye alındı. Durumu ağırlaşan Ayhan, yoğun bakım ünitesinde makineye bağlı yaşamını sürdürüyordu. Ayhan, yaşam savaşını kaybetti. Yıldız Ayhan, 83 yaşındaydı. 

Halk müziğinin efsane ismi Yıldız Ayhan'ın cenaze bilgileri de belli oldu. Ayhan'ın 17 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek cenaze töreninin ardından öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Mehmet 2 yıl önce

Siz istiyorsunuz ki hiç kimse ölmesin 83 yıl yaşamış dünyaya kazık mı çakacaktı

Realist 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin. neresi kötü bu haberin?