Fahriye Evcen ters köşe yaptı! Herkes dizide olmasını beklerken...

Güzel anne Fahriye Evcen'in yakında duyuracağım dediği sürpriz proje belli oldu. Evcen, moda sektörüne adım atarak kendi özel koleksiyonunu çıkaracak.

Uzun zamandır setlerden uzak kalan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sürpriz projelerinin olduğunu duyurmuştu. Hayranları Evcen'i tekrardan ekranlarda görmeyi planlarken Evcen artık moda dünyasında olduğunu söyleyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Kendi markasını oluşturan Evcen, tasarımdan üretime kadar her şeyiyle bizzat ilgileneceği özel koleksiyona imza atacak. Evcen, duygu ve düşüncelerini ise şöyle ifade etti:

"Bir süredir hayata geçirmek istediğim bu koleksiyonu herkesle buluşturabilmek çok heyecan verici. Bu koleksiyonu, bir süredir içinde bulunduğumuz bunaltıcı pandemi sürecinin etkisini üzerinden atmak isteyen her kadınla paylaşmak istedim. Bu süreçte maalesef şık olmaktan uzak kaldık. Stilimizi yansıtan kıyafetler giymeyi ve bunları özgüvenle taşımayı özledik. Yeniden sokağa çıkabildiğimiz şu günlerde ister sandaletle, ister topuklularla gündüzden geceye giyebileceğimiz, şık elbise ve etekler hayal ettim. Elbiselerimi sokaklarda, mutlu kadınların üzerinde görmek ise beni çok daha mutlu edecek."

Versace'nin yeni yüzü Dua Lipa oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Versace'nin yeni yüzü Dua Lipa oldu!

BİR YORUM YAPIN 0