Hollywood’tan acı haber! Usta oyuncu Robert Downey Sr. hayatını kaybetti...

Uzun yıllardır Parkinson hastalığıyla mücadele eden Amerikalı ünlü oyuncu ve yönetmen Robert Downey Sr. hayata gözlerine yumdu.

“Boogie Nights”, “Magnolia” ve “To Live and Die in LA” filmleriyle Hollywood’a ismini altın harflerle yazdıran usta oyuncu, uzun zamandır Parkinson hastasıydı. 85 yaşındaki Robert Downey Sr.’ün New York’taki evinde uykusunda yaşamını yitirdiği bilgisine ulaşıldı. 

“BABAM HEP İYİMSER KALMAYI SÜRDÜRDÜ”

Babasının kaybıyla zor anlar geçiren 56 yaşındaki Robert Downey Jr. ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Babam, Parkinson hastalığıyla yıllar süren mücadelesinin ardından dün akşam uykusunda huzur içinde yaşama veda etti. O kendi bildiğini okuyan gerçek bir yönetmendi. Hep iyimser kalmayı sürdürdü. Üvey annemin hesaplamalarına göre, 2 bin yıl boyunca mutlu bir evlilikleri vardı” sözlerine yer verdi. 

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0