Bill Gates’ten şaşırtan itiraf: “Evliliğim benim yüzümden battı”

Microsoft’un kurucusu Bill Gates, 27 yıldır evli olduğu Melinda Gates ile evliliklerini sonlandırma kararı almıştı. Amerikalı milyarder, evliliğin bitme sebebinin kendisi olduğunu söyledi.

Dünyanın en çok tanınan isimlerinden biri olan Bill Gates ile Melinda Gates geçtiğimiz Mayıs ayında ayrılık haberini açıklamışlardı. 27 yıldır evli ve 3 çocuk sahibi olan çiftin ayrılığının sebebi tüm dünyada merak konusu haline geldi.


Boşanma süreci devam ederken 65 yaşındaki Bill Gates’ten beklenmedik bir hamle geldi. 


Bill Gates, geçtiğimiz günlerde ABD’nin Idaho eyaletinde yer alan Sun Valley’de, Allen&Co tarafından düzenlenen etkinlikte yer aldı. Milyarderler için yaz kampı niteliğindeki bu etkinlikte Gates, evliliği hakkında da şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

GÖZLERİ DOLDU!

Basına kapalı bir şekilde gerçekleştirilen panelde yer alan Gates, soru cevap bölümünde boşanmanın asıl sebebini açıkladı. Melinda Gates ile ayrılmalarının kendi suçu olduğunu vurgulayan Bill Gates’in gözleri doldu.

Panelde yer alan katılımcılardan biri ise konu hakkında şöyle söyledi:
“Bill Gates evliliğiyle ilgili her şeyi batırdığını itiraf etti. Boşanma olayında temel hatanın da kendisinden kaynaklandığını itiraf etti” 

Boşanma sürecinin nedeni kadar 130 milyar dolarlık servetin nasıl paylaşılacağı ise büyük bir merak konusu haline geldi. 

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0