Bergüzar Korel çocuklarını izinsiz görüntüleyenlere isyan etti!

Üçüncü kez anne-baba olmak için heyecanlı bir bekleyiş içerisinde olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, çocuklarıyla tatilin tadını çıkarıyor. Korel, tatil boyunca çocuklarının izinsiz bir şekilde fotoğraflarını çekenlere isyan etti.

Türkiye’nin sevilen isimlerinden Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin Ali ve Han isminde iki oğlu var. Üçüncü kez anne olmak için gün sayan Bergüzar Korel, kız bebek beklediği haberini sevenleriyle paylaşmıştı. "Leyla" ismini verecekleri kızlarının doğumunu heyecanla bekleyen ünlü çift, şu sıralar tatilin tadını çıkarıyor. 

Daha önce sosyal medya hesaplarından çocuklarının fotoğraflarını paylaşmayan Bergüzar Korel, bu konudaki hassasiyetini basın mensuplarına belirtmişti. Ancak tatil boyunca vatandaşların, izinsiz fotoğraf çekmesiyle ünlü oyuncu isyan etti. 

Instagram hesabı üzerinden paylaşım yapan Korel, isteğine anlayış gösteren basın mensuplarına teşekkür ederken; şu ifadeleri kullandı:
"Günler önce ailecek gittiğimiz plajda, basındaki arkadaşlar hassasiyetimizi bilip çocuğumuzu çekmemiş ve yayınlamamışken, halktan bir çok insanın Han ve Ali'nin bir sürü videosunun programlarına servis edildiğini ilettiler bize. Halka açık bir yerde basın tarafından çekilen fotoğraf ya da videomuza hiçbir şey diyemem. Ama işleri bu olmasına rağmen, çocuğumuzun fotoğrafını, videolarını yayınlamayan bu sağduyulu arkadaşlarımızın tam tersine hangi his ile acaba bizim çocuklarımızın videoları çekilip yollanıyor bu sayfalarda inanın anlamıyorum. Nasıl bir tatmin duygusudur bu? Fark edip uyarıda bulunduğumda ise ne yanlış anlamışlığım kalıyor, ne ben kimim ki ne sanıyorum kendimi naletliğim. Bu çok ciddi bir mesele. Hiç bir çocuğa izinsiz dokunmayın. Fotoğrafını videosunu çekmeyin. Buna hakkınız olmadığını bilin artık"

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0