Mersin'de çıkan yangın genç kızın hayallerini de yaktı! Düğün hazırlığı yapıyordu...

Mersin'in Silifke ilçesinde çıkan orman yangını sonucunda evi yanan genç kızın, emekleri de küle döndü. Düğün hazırlığında olan Fatma Tan'ın yangında çeyizleri de yandı.

29 Temmuz sabah saatlerinde Mersin'in Silifke ilçesinde çıkan yangın, bugün kontrol altına alındı. Yangın sırasında Yeşilova Mahallesi'ndeki evi yanan Fatma Tan, düğün hazırlığı yapıyordu. Yangın sonrası büyük bir üzüntü yaşayan Tan'ın hem evi hem de çeyizleri yandı. 

Genç kız, AA muhabirine yaptığına açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:
"Evimiz yandı. Şu anda bütün haberlerde, her yerde bu yangın söz konusu. Bu mağdurlardan biri ben ve ailem. Burası benim baba evim. Düğünümüz olacaktı. Şu an ne olur bilmiyorum. Çeyizlerim yandı kül oldu. Baba ocağım yandı. Hiçbir anımız, fotoğraf karemiz, eşyamız kullanılabilir durumda değil. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Sadece gerekli yardımları bekliyoruz. Hem devletten hem de vatandaştan. İnsanlardan yardım bekliyoruz. Kimin başına ne geleceği belli olmuyor. Benim her şeyim hazırdı. Bir gecede hepsi kül oldu. Söyleyecek bir şey yok, sözün bittiği yer..."

Tüm Türkiye'de çok konuşulan olay sonrası, birçok vatandaş Tan'a destek oldu.

Arka Sokaklar'ın Hüsnü'sü Özgür Ozan'dan hayranlarını güldüren paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar'ın Hüsnü'sü Özgür Ozan'dan hayranlarını güldüren paylaşım!
Mandıra Filozofu'nun çekildiği yer küle döndü! Son hali yürekleri burktu...

İLİŞKİLİ HABER

Mandıra Filozofu'nun çekildiği yer küle döndü! Son hali yürekleri burktu...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0