Zeynep Yılmaz'dan eğlenceli paylaşım yapanlara sert tepki!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi iç mimar Zeynep Yılmaz, sosyal medya hesabından eğlenceli paylaşımlarına devam edenlere ateş püskürdü. Ülkede orman yangınları devam ederken eğlenceli paylaşım yapmaya devam edenlere tepki gösteren Yılmaz, 'üzülmüyorsanız bile sessiz olun' dedi.

İki kız çocuğu annesi olan Zeynep Yılmaz, Ülkeniz Akdeniz ve Ege bölgesinde aynı zamanda etkili olan orman yangınlarında yaşanan büyük kayıpların üzüntüsüne destek oldu. Sahibi olduğu mimar kurumuyla yardım eden Yılmaz, yangınlar devam ederken insanların yaptıkları eğlence paylaşımlarına tepki gösterdi.zeynep yılmaz ve kızları

zeynep yılmaz ve kızları

Yılmaz sosyal medya hesabından "Ülke yangın yeri olmuş. Siz nasıl eğlenebiliyorsunuz?" notunu paylaştı. Kendisinin de Bodrum'da evi olan Yılmaz, afetzedeleri bir an olsun yalnız bırakmadı.

zeynep yılmazdan tepki

zeynep yılmazdan tepki

Bodrum'daki evinin sahil kısmına demirleyen bir teknede artan müzik sesini paylaşıp tepki gösteren Yılmaz'ın çektiği teknenin meğer içinde Acun Ilıcalı'nın kendisinden sonraki eşi Şeyma Subaşı olduğu iddia edildi.

Burcu Esmersoy'dan yüreklere dokunan davranış!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy'dan yüreklere dokunan davranış!

BİR YORUM YAPIN 0