Irmak Arıcı'ya babasından rest! 'Bir daha bu eve gelemezsin'

Müzik dünyasının genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen şarkıcı Irmak Arıcı, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Arıcı, "Babam müzik yapacağımı öğrenince 'Bu kapıdan çıktığında bir daha gelemezsin!' dedi" şeklinde konuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen şarkıcı Irmak Arıcı, önceki gün sunuculuğunu İpek Açar'ın üstlendiği "İpek Yolu" programına konuk oldu. Veterinerlik üzerine eğitim alan 26 yaşındaki genç şarkıcı, müzik yolculuğu sorulunca şu ifadeleri kullandı:

"Babam bağlama çalıyordu, ablam da müzik öğretmeni. Ortaokulda şarkı sözü yazıyordum, yazma aşkım okulda başladı. Annemle babam Türk Sanat Müziği korosuna gidiyorlardı. 6 yıl onlarla koroya gidip, geldim. Yeni nesil olarak adım geçse de Türk Sanat Müziği'ni, türküyü çok severim daha kıymetli geliyor bana. Babam müzik yapacağımı öğrenince 'Bu kapıdan çıktığında bir daha gelemezsin! dedi. Kurtlar sofrasıydı, haklıydı. Veterinerlikte de kurtlar sofrası vardı. Ama babam şimdi mutlu."

"VETERİNER OLMAK İSTİYORUM"

Veterinerlik de yapmak istediğine değinen Arıcı, "Veteriner hekimlere daha çok değer verilmesini istiyorum. Okurken de çalışırken de çok zor bir meslek. Derdini anlatamayan canlarla uğraşıyorlar. Veterinerlik yapmak istiyorum." şeklinde konuştu.

TRAFİKTE YAPTIKLARIYLA GÜNDEME GELDİ!

Şarkıcı Irmak Arıcı, geçtiğimiz aylarda trafikte bir sürücüyle birbirine girdi. Tartışmanın dozunun artmasıyla Arıcı, Karaarslan'ın yanına gelerek yüzüne tükürmüştü. Yol verme polemiğinin büyümesiyle karşısındaki kişiye tüküren ünlü şarkıcı "Senin gibi insanlara nasıl tükürüyorum. Allah'ın eziği" şeklinde ifadeler kullanmış ve Kararslan'ın kolunu sıkarak tehditler savurmuştu.

Yaptığı hareket ile magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen ünlü isim, uzun bir süredir ortalıklarda görünmüyordu. Geçtiğimiz gün, Number One Türk FM’de yayınlanan "Kadir Çetin ile Number1 Star" adlı radyo programına konuk olan Irmak Arıcı konu hakkında sessizliğini bozdu.

"PSİKOLOJİM BOZULDU!"

Daha önce "Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Mobese görüntülerini aldık, inceleniyor. İzlediğiniz, görüntülerin sadece son bölümü. Yasal süreci başlattık." şeklinde konuşan Arıcı, katıldığı programda "Gerçekten çok üzücü bir olay yaşadım. O olay görüldüğü gibi değildi. Bana yapılan ağır hakaret ve taciz sonrasında karşıya verdiğim tepkiydi. Olaydan sonra psikolojim bozuldu, sonrasında da kendimi ifade edemedim." ifadelerini kullandı.

"İnsanlar da beni çok yanlış anladı bu yüzden. Çok üzüldüm ve çok yıprandım" diyen Arıcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İstanbul'da yalnız başına ayakta durmaya çalışan bir genç kız olarak başıma böyle bir olay gelince çok korktum ve psikolojim bozuldu. Eve kapandım, günlerce çıkamadım. Bırakın açıklamayı, korkudan camdan dışarı bakamadım. Hal böyle olunca beni tek taraflı yargıladılar, bu beni daha da üzdü."

TRAFİKTE TARTIŞTIĞI KİŞİNİN YÜZÜNE TÜKÜRDÜ

Mustafa Ceceli ile düet yaptığı "Mühür" şarkısıyla müzik piyasasına damga vuran Irmak Arıcı, trafikte yol verme meselesi yüzünden biriyle tartıştı. Tartışmanın şiddeti artınca ünlü şarkıcı, sürücünün yüzüne defalarca kez tükürdü. Olay anı saniye saniye cep telefonu kamerasına yansırken, skandal hareket sosyal medyanın gündemine oturdu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan sürücü, "Ben uyarmak amacıyla kornaya bastım. Kornaya bastıktan sonra kendisi el hareketleri yaparak bana küfür etti. Kaçmak istediğim zaman ise önüme arabayı kırdı" şeklinde konuştu.

Eski eşi hakkında konuşan Ben Affleck'e tepki yağıyor! Jennifer Lopez çok sinirlendi

İLİŞKİLİ HABER

Eski eşi hakkında konuşan Ben Affleck'e tepki yağıyor! Jennifer Lopez çok sinirlendi
Meliha Özsu cinayetinde Müge Anlı'yı polis bastı ortalık karıştı! 'Kızımı sen öldürdün'

İLİŞKİLİ HABER

Meliha Özsu cinayetinde Müge Anlı'yı polis bastı ortalık karıştı! 'Kızımı sen öldürdün'
Salih Bademci ödül töreninde ağlaya ağlaya bir hal oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Salih Bademci ödül töreninde ağlaya ağlaya bir hal oldu!
Müge Anlı'nın bir rakibi daha gitti! Ece Üner'in programı ekranlara veda ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın bir rakibi daha gitti! Ece Üner'in programı ekranlara veda ediyor
Bergüzar Korel'den 'tbt' paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel'den 'tbt' paylaşımı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 48

Ahmet 2 yıl önce

Yorum yapan arkadaşlar kızın yerine kendinizi koyun adam hakaret etmiş arabayı önüne kırmış gençliğin verdiği cahillikle Kiz adama tepki göstermiş acımasızca yargısız infaz yapıyorsunuz.

Toplam 1 beğeni

misafir 2 yıl önce

bu kızın yerine kedinizi koyabiliyorsan yazık sana kardeşim, bu kız resmen edepsizlik yapmış ve kesinlikle sevgi saygıyı hak etmediğini ve edemeyeceğini kanıtlamış. bu hareketi yapan kim olursa olsun edepsizdir

Toplam 0 Beğeni

Ali 2 yıl önce

Bakislarina tükürülesi kadin, kendini ne saniyorki..

mehmet kaya 2 yıl önce

pisliğin teki böylelerine prim verip tepene çıkarırsan olacağı budur.

Toplam 3 beğeni

Maruf 2 yıl önce

Günümüzde edep ve ahlaki değerler yerlerde sürünüyor. Utanılacak ve acınacak durumda olduğumuzun farkında bile değiliz. Davranışlarımız hiç insani değil. Normalarımız ve etik değerlerimiz çürümüş.

Toplam 5 beğeni

yiğido 2 yıl önce

Kültür eğitim olmadığı davranışından belli. bu tür çirkin insanlara verilen değer sanat/çı kalitesinin ne durum da olduğunu gösteriyor. yazık.

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun