Sharon Stone'un vefat eden yeğeni üç kişiye hayat verdi!

Sharon Stone (63), çoklu organ yetmezliği nedeniyle hastanede yoğun bakımda olan yeğeni ve aynı zamanda vaftiz oğlunun fotoğrafını yayınlayarak minik River için dua istemişti. Oyuncu, yeğeninin 11 aylıkken hayata veda ettiğini duyurdu.

Sharon Stone'un erkek kardeşi Patrick Stone'un eşi Tasha Stone, önceki gün River'ın, organ nakli bekleyen üç farklı kişiye hayat verdiğini açıkladı. Aynı paylaşım organ bağışı konusunda faaliyet gösteren bir kuruluşun sosyal medya sayfasından da yapıldı.

"KAHRAMAN OLDU"

11 aylık oğlunu kaybeden acılı anne, "Şimdi River bir kahraman oldu. Bir çoğumuzun kendimiz için asla umut edemeyeceği bir katkıyı ölümünden sonra yaptı ve bize kısacık hayatların bazen en anlamlısı olabileceğini kanıtladı" şeklinde konuştu.

1992 yapımı 'Basic Instinct' (Temel İçgüdü) filmiyle yıldızı parlayan Sharon Stone, zor günlerden geçiyor. 63 yaşındaki oyuncunun yeğeni ve aynı zamanda vaftiz oğlu River Stone, çoklu organ yetmezliğiyle mücadele ediyordu. Dünyaca ünlü ABD'li aktris, Instagram hesabından minik River'ın yoğun bakım ünitesinde makinelere bağlı halde tedavi gördüğü bir fotoğrafını paylaşmıştı.

"LÜTFEN ONUN İÇİN DUA EDİN" 

Stone, "Yeğenim ve vaftiz oğlum River, beşiğinde çoklu organ yetmezliğiyle bulundu. Lütfen onun için dua edin. Bir mucizeye ihtiyacımız var" mesajını yazmıştı.

sharon stone

sharon stone

63 yaşındaki yıldız, geçen cuma günü, organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan 11 aylık yeğeni River'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Sharon Stone, Instagram sayfasında, ilk doğum gününe sadece bir ay kala hayata veda eden River'ın bir videosunu " River William Stone- 8 Eylül 2020- 30 Ağustos 2021" notuyla birlikte paylaştı.

Oyuncunun yürek burkan gönderisine; Ruby Rose, Sharon Osbourneve ve Kate Hudson gibi ünlerin yanı sıra takipçilerinden de çok sayıda destek mesajı geldi.

Dünyaca ünlü futbolcu Miralem Pjanic Şafak Sezer hayranı çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü futbolcu Miralem Pjanic Şafak Sezer hayranı çıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Vedat 2 yıl önce

Çok şükür, sizin pisliğiniz bulaşmadan Allah cc onu cennetine tekrar almış. Ne mutlu ona.

ertan 2 yıl önce

çok da umurumuzdaydı