Cedi Osman ve Ebru Şahin birinci yıllarını kutladılar! Herkesin heyecanla beklediği düğün...

Geçtiğimiz ay basketbolcu Cedi Osman'ın evlilik teklifine "evet" diyen oyuncu Ebru Şahin'in yüzüğünün fiyatı dudak uçuklatmıştı. Yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, 1'inci yıllarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla kutladılar.

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

"Destan" dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Ebru Şahin ve NBA yıldızı Cedi Osman, geçtiğimiz ay hayatlarını birleştirme kararı aldılar. Kız arkadaşına Kapadokya'da romantik bir evlenme teklifinde bulunan Cedi Osman, o anları sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşmıştı.

Destan’ın Ak Kız’ı Ebru Şahin’den milyonluk yüzüğüne üst düzey güvenlik önlemi şaşırttı!İLİŞKİLİ HABERDestan’ın Ak Kız’ı Ebru Şahin’den milyonluk yüzüğüne üst düzey güvenlik önlemi şaşırttı!

Magazin dünyasında çok konuşulan evlilik teklifinde Ebru Şahin'in yüzüğünün fiyatını duyanlar inanamadı. 500 bin TL değerindeki yüzüğü parmağına takan Ebru Şahin ve Cedi Osman yakın zamanda nikah masasına oturmayı planlıyor. 

Düğünleri merakla beklenen ünlü çift, geçtiğimiz gün 1'inci yıllarını kutladılar. Mutlu anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Cedi Osman, nişanlısıyla çekildiği kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Birinci yıllarında romantik bir yemeğe çıkan Cedi Osman ve Ebru Şahin'in fotoğraflarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. 

KAPADOKYA'DA EVLENME TEKLİFİ ETTİ!

Hercai dizisinde canlandırdığı "Reyyan" karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Ebru Şahin, yaklaşık bir yıldır milli basketbolcu Cedi Osman ile birliktelik yaşıyor. Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımda bulunan ünlü çift hakkında son zamanlarda evlilik haberleri çıkmaya başlamıştı.

Ünlü çift, önceki gün İstanbul'dan özel bir jet aracılığıyla Kapadokya'ya gitti ve Cedi Osman, bir süredir birliktelik yaşadığı Ebru Şahin'e evlilik teklifi etti. 

Şahin, Cedi Osman ile birlikte çekildikleri kareleri sosyal medya hesabından paylaşarak altına "Evet dedim" notunu düştü. Ünlü çiftin hayranları bu haberi sevinçle karşılarken, çiftin mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Güzel oyuncunun 500 bin TL'lik tektaşı takipçileri tarafından yoğun bir ilgi gördü.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0