7 haftadır balayı yapan Paris Hilton'un derdini duyan takipçileri çılgına döndü!

Dünya sosyetesinin gözde isimlerinden Paris Hilton, geçtiğimiz haftalarda yazar Carter Reum ile dünya evine girmişti. 7 haftalık bir balayına çıkan ünlü çiftten Paris Hilton, vizyona giren filmi özel bir adada tatilde olduğundan dolayı izleyememekten yakındı.

Dünyanın en zengin varisi olarak bilinen Paris Hilton dördüncü nişanlısı Carter Reum ile geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturmuştu. 3 gün süren ihtişamlı bir düğünle mutluluğa "evet" diyen Hilton eşiyle 7 haftalık bir balayına çıktı.

Sosyal medya hesabından sık sık balayı paylaşımları yapan ünlü isim, bir takipçisinin "House of Gucci filmini izledin mi? Romantik değil ama çok eğlenceli." sorusuna verdiği yanıtla alay konusu oldu. Hayranının sorusuna "Seyretmek istiyorum. Ama film sadece sinemalarda gösteriliyor ve ben özel bir adada balayındayım." diyen Paris Hilton'ın derdini duyan sosyal medya kullanıcıları Paris Hilton'u yerden yere vurdu.

Pek çok kişi "Ne çok acı çekiyorsun!", "Ben de bu seviyeye ulaşmak istiyorum." ve "Bunu söyleyecek kadar zengin olmak nasıl bir şey acaba?" gibi yorumlarla Hilton'u eleştirdi.

NE OLMUŞTU?

Dünyanın en zengin varisi olan Paris Hilton, mutluluğu dördüncü nişanlısı yazar Carter Reum'da bularak geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturmuştu. 3 gün süren görkemli düğün adeta bir peri masalını anımsatıyordu. 

Mutluluğa imza atan çift, düğünün ardından balayı için soluğu Fransız Polinezyası'nda bulunan Bora Bora Adası'nda aldı. Eşiyle okyanusta yüzerken çekildiği kareleri takipçileriyle paylaşan Hilton'un paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu.

Düğünün ardından Carter Reum'un gizli bir çocuğu olduğu ortaya çıkmış ancak Paris Hilton konu hakkında herhangi bir yorum yapmamıştı. Ortaya çıkan iddialar sonrasında ikilinin romantik pozlar paylaşması soru işaretlerine neden oldu.

DAMADIN GİZLİ BİR ÇOCUĞU VARMIŞ!

Paris Hilton, geçtiğimiz hafta 3 gün süren bir düğünle yazar Carter Reum ile dünya evine girdi. Dünya basınının odak noktası haline gelen düğün sonrası Reum'un gizli bir çocuğunun olduğu ortaya çıktı.

Carter Reum ve televizyon yıldızı Laura Bellizzi'nin şuan 9 yaşında olan bir kızları olduğu öğrenildi. Reum'un kızını bu zamana kadar yalnızca bir kez gördüğü iddia edilirken, ünlü ismin sözcüsü konu hakkında şunları söyledi:

"Bu 10 yıllık bir hikâye, Carter çocuğu destekliyor. Onunla geleneksel bir baba-kız ilişkisi olmasa da doğduğundan beri geçimini sağlıyor ve sağlamaya da devam edecek"

Konuyla ilgili hiçbir yorumda bulunmayan Paris Hilton'un çocuktan haberdar olup olmadığı ise bilinmiyor. Fakat küçük kızın babası Carter Reum ve Paris Hilton evliliğini gördüğünde kendini dışlanmış hissettiği söylenenler arasında yer alıyor.

4 NİŞANDAN SONRA NİKAH MASASINA OTURDU!

Önceki gün yazar Carter Reum ile nikah masasına oturan Paris Hilton'un görkemli düğününe annesi Kathy Hilton'un elbisesi damga vurdu. Düğüne saatler kala otomobilinden inerken görüntülenen anne Hilton'ın üzerindekini görenler gözlerine inanamadı.

Topuz yapılmış saçları ve ince topuklu ayakkabılarıyla şıklığı yakalayan Kathy Hilton'un elbisesinin sabahlığa benzemesi sosyal medyada alay konusu oldu. Tüm dünyanın ilgi odağı haline gelen düğünde Kathy Hilton'ın elbisesini görenler "Kathy neden kızının düğününe sabahlıkla geldi?" şeklinde yorumda bulundular.

Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları da "Sabahlığıyla geldi ama malikanedeki odasında mutlaka düğün için hazırlanan kıyafetini giyecektir." şeklinde yorumlarda bulundular. 

3 GÜN 3 GECELİK GÖRKEMLİ DÜĞÜN!

Dünyanın en zengin varisi olarak adlandırılan Paris Hilton, geçtiğimiz yıl Şubat ayında yazar Carter Reum ile nişanlanmıştı. Evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin heyecanla beklenen düğünü önceki gün Reum'un dedesi Barron'ın Bel Air'deki malikanesinde gerçekleşti.

Üç gün üç gece sürecek olan düğüne Emma Roberts, Bebe Rexha, Ashley Benson, Rachel Zoe ve Paula Abdul gibi pek çok ünlü ismin katıldı. Mutluluğa "evet" diyen Paris Hilton'ın 4 farklı gelinlik giymesi geceye damga vurdu.

Daha önce 4 kere nişanlanan Hilton, sosyal medya hesabından duvağıyla poz vererek "Benim sonsuzluğum bugün başlıyor!" notuyla fotoğrafını paylaştı.

Aylardır düğünü için hazırlık yapan Hilton'ın güzelliği göz kamaştırdı. 

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’e saldırı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’e saldırı!
Tiktok fenomeni olmak için 47 yıllık eşini bırakan Muzaffer Döner pişman oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Tiktok fenomeni olmak için 47 yıllık eşini bırakan Muzaffer Döner pişman oldu!
MasterChef yarışmacısı Safanur anneannesinin acısıyla yıkıldı!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef yarışmacısı Safanur anneannesinin acısıyla yıkıldı!
Serdar Ortaç'tan iddialı sözler: James Bond beni taklit ediyor!

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'tan iddialı sözler: James Bond beni taklit ediyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

vatandaş 2 yıl önce

fransızların tümünü ucuca eklesen bi cacık olmaz fakat türkleri eklesen dört defa dünya turu iki defa aya gidiş dönüş birde mars seyahati yaparsınız

???? 2 yıl önce

peh 4 defa nisanlanmis seceresini tutsaydiniz uc uca ekleseniz parsiten turkiyeye kadar gidisli gelisli 4 seritli oto yol olurdu.....