Hazal Filiz Küçükköse'den şaşırtan itiraf: Direniyorum!

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, gazetecilere samimi açıklamalarda bulundu.

"Kara Sevda" dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, önceki gün Nişantaşı'nda stil danışmanıyla alışveriş yaparken kameralara yakalandı. Gazetecilerin sorularını cevapsız bırakmayan ünlü oyuncu, uzun zamandır bir projede rol almadığı hatırlatılınca "Projelerle ilgili aslında son bir yıldır dayanıyorum. Aynı tarzda karakterler geliyor. Başka şeyler oynamak için direniyorum. Direncimin kırılmasına az kaldı. Her türlü karakteri oynarım ama bir karakterde çok iyi oynadığınız zaman üstünüze yapışıyor. Yapımcılarda o karakterdeki gücü insanları etkileme gücünü gördüğü için biraz daha önyargılı bakıyorlar. Aslında birazda bundan muzdaribim. Pandemiden sonra gelen bütün teklifler hep bu çizgide geldi." şeklinde konuştu.

Aksiyon tarzı bir projede rol almak istediğini belirten Küçükköse, "Vurdulu, kırdılı olsun. Biraz ajan işi olsun, sınırları biraz zorlasın. İçinde aksiyonun olduğun bir proje olsun. Adrenalini seviyorum." şeklinde şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Avatarını oluştur yılbaşına katıl! Metaversete'den bir ilk

İLİŞKİLİ HABER

Avatarını oluştur yılbaşına katıl! Metaversete'den bir ilk
Usta oyuncu Turgay Tanülkü'den şaşırtan itiraf: Sokaktan öğrendim

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Turgay Tanülkü'den şaşırtan itiraf: Sokaktan öğrendim
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0