Seda Bakan'dan şaşırtan itiraf! Kaderci bir insanım

Ünlü oyuncu Seda Bakan hayatıyla ilgili verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Oyuncu Seda Bakan, 6 yıl önce müzisyen Ali Erel ile dünyaevine girdi. Çiftin evliliklerinden Leyla adında bir kız çocuğu dünyaya geldi. Bir dergiye röportaj veren sempatik oyuncu Seda Bakan, samimi açıklamalar yaptı. Bakan kaderci bir insan olduğunu söyledi.

"ELİMDEN GELENİ YAPARIM"

Oyuncu, “Ben anı yaşıyorum. Bazı şeylere müdahale etme şansımız yok. Bir işe niyetlenirsem elimden geleni yaparım. Sonrasında olmazsa da dert etmem. Çünkü hayatı istesen de istemesen de kendi akışında yaşarsın” dedi.

Sihirli Annem'in Cem'i Buğra Özmüldür 30 kilo verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem'in Cem'i Buğra Özmüldür 30 kilo verdi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0