90'lı yılların Tolga Abisi Tolga Gariboğlu ortaya çıktı!

90'lı yıllarda Hugo isimli çocuk programıyla tanınan Tolga Gariboğlu yıllar sonra ortaya çıktı. 57 yaşındaki Tolga Gariboğlu'nun oğlu ile benzerliği herkesi şaşırttı.

'Hugo' ve 'Tolga Abi' adlı interaktif çocuk programlarıyla tanınan Tolga Gariboğlu, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Mekan çıkışında aracını bekleyen ünlü sunucuyu görenler şaşkınlığını gizleyemedi. 6 yıldır Amerika'da yaşadığını söyleyen Tolga Gariboğlu, "Program yapmayı düşünmüyorum. Hugo'nun şirketi olan hak sahibi kapandı" şeklinde konuştu.

HUGO'NUN TOLGA ABİSİNİN SON HALİ;

New York'ta yaşamını sürdüren Tolga Abi, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir düğün töreninde oğlu Mir ile birlikte objektiflere yansıdı. Gariboğlu'nun yaşamındaki değişiklikleri ve gençlik yıllarını aratmayan oğlu Mir de merak konusu oldu.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Vatandaş 6 ay önce

Adama Bürodan kazandığı ekmek yetmiş anlaşılan