Emre Aşık’ın aranan eski eşi Yağmur Sarnıç bulundu

Eski eşi Emre Aşık'ı öldürmek için tetikçi tuttuğu söylentileriyle gündeme gelen Yağmur Sarnıç’ın hakkında yakalama kararı bulunuyordu. Hakkında kesinleşmiş ve ertelenmiş hapis cezaları bulunan Yağmur Sarnıç, iki aydır polis tarafından aranıyordu. Sarnıç’ın polise teslim olduğu ve Bakırköy Kadın Cezaevi'nde bulunduğu ortaya çıktı.

Futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç, gündeme yine bomba gibi düştü.  Sarnıç son olarak Aşık'ı öldürme sebebiyle tetikçi tutmuştu. Hakkında kesinleşmiş ve ertelenmiş hapis cezaları bulunan Yağmur Sarnıç’ı polis yaklaşık iki aydır arıyordu.

Yağmur Sarnıç, bir süre önce çevirmeye yakalandı. Sarnıç burada jandarmaya direnip hakaret edince 2 yıl 9 ay 22 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Sarnıç, bu cezayı alınca hakkında ertelenen diğer cezalar da raftan indirildi. Pek çok cezası bulunan ünlü isim uzun süredir aranıyordu.

emre aşık ve eşi yağmur sarnıç

emre aşık ve eşi yağmur sarnıç

POLİSE TESLİM OLDU

İki aydır polis tarafından aranan Sarnıç, pazartesi sabahı Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne kendi isteğiyle teslim oldu. Sarnıç'ın yakalama kararları olan dosyalar için de ifadesi alındığı öğrenildi.
Sarnıç, üç günlük zorlama hapis kararı doğrultusunda Bakırköy Kadın Cezaevi'ne konuldu.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0