Yağmur Tanrısevsin eski rol arkadaşı Gökhan Alkan'ı topa tuttu!

"Kalp Yarası" dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Gökhan Alkan, dizinin final yapmasının ardından partneri Yağmur Tanrısevsin'i sosyal medya hesabından takipten çıkarmıştı. Konu hakkında sessizliğini bozan Tanrısevsin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Yasak Elma" dizisi setinde tanıştığı oyuncu Nesrin Cavadzade ile yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanan Gökhan Alkan, son olarak rol aldığı "Kalp Yarası" adlı dizinin final yapmasıyla sosyal medya hesabından dizideki partneri Yağmur Tanrısevsin'i takipten çıkarmıştı.

Gökhan Alkan ve nişanlısı Nesrin Cavadzade

Gökhan Alkan ve nişanlısı Nesrin Cavadzade

"PROFESYONEL HAYATTA PROFESYONEL OLMAK LAZIM"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen bir etkinliğe katılan Tanrısevsin, konu hakkında sessizliğini bozarak Gökhan Alkan'a ateş püskürdü. "Ben daha profesyonel bakıyorum. Haberlerde gördüm bilmiyordum." diyen ünlü oyuncu "Şaşırdım açıkçası, profesyonel hayatta profesyonel olmak lazım." şeklinde konuştu.

Yağmur Tanrısevsin ve  Gökhan Alkan

Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Gökhan Alkan, son olarak rol aldığı Kalp Yarası dizisinin final yapmasının ardından dizide rol aldığı oyuncu arkadaşlarını takipten çıkardı. Yağmur Tanrısevsin ve Şenay Gürler'in de bulunduğu birçok ismi takipten çıkaran Alkan, Yasak Elma dizisindeki partneri Eda Ece'yi de takip etmeyi bıraktı. 

Gökhan Alkan rol arkadaşlarını sosyal medya hesabından çıkardı

Gökhan Alkan rol arkadaşlarını sosyal medya hesabından çıkardı

Ünlü oyuncunun bu hareketi takipçileri tarafından "Nesrin kıskandığı için çıkardı" şeklinde yorumlandı. 

Gökhan Alkan

Gökhan Alkan

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0