Şevval Sam: Dokuz ay boyunca hep dua ettim

Yasak Elma dizisinin Ender'i Şevval Sam, geçtiğimiz gün 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Oğlu Tarık Emir Tekin hakkında konuşan ünlü oyuncu, "9 ay boyunca dua ettim, 'kime benzerse benzesin ama içi bana benzesin.' diye. Çünkü 'büyüdüğü zaman onunla iyi arkadaş olmak istiyorum.' diyordum. Bana hiç bana benzemese de, ruhlarımız çok benziyor." dedi.

"Yasak Elma" dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren oyuncu Şevval Sam"Fatih Altaylı ile Bire Bir" programının bu haftaki konuğu oldu. Meslek hayatı ve özel yaşantısı hakkında konuşan ünlü oyuncu, Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterinde oynayan oğlu Tarık Emir Tekin hakkında açıklamalarda bulundu.

Şevval Sam

Şevval Sam

"9 AY BOYUNCA DUA ETTİM"

Futbolcu Metin Tekin ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık Emir Tekin'in oyunculuğunu çok beğendiğini her fırsatta dile getiren Şevval Sam, "Babasına çok benziyor. 9 ay boyunca dua ettim, 'kime benzerse benzesin ama içi bana benzesin.' diye. Çünkü 'büyüdüğü zaman onunla iyi arkadaş olmak istiyordum.' diyordum. Bana hiç bana benzemiyor ama bana ruhu çok benziyor. Çok entelektüel bir çocuk. Samimi ve gerçek ama bir yandan da aşırı cool. 23 yaşında anne oldum, onunla büyüdüm sayılır. Hayranlık duyuyorum. O da oyuncu oldu. Bu konuyla ilgili okuması, izlemesi konusunda ayrıca hayranlık duyuyorum. Metin futbolcuydu ama o sanata daha yatkın oldu." ifadelerini kullandı.

Şevval Sam ve oğluTarık Emir Tekin

Şevval Sam ve oğluTarık Emir Tekin

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Bozkurt 2 yıl önce

Kime dua ettin putlaramı

Toplam 1 beğeni

Dostça 2 yıl önce

Bunu yazabildigine göre kötüsün.Kötü söz sahibine aittir...

Toplam 0 Beğeni

…. 2 yıl önce

Seni Allah için sevmiyorum

Dostça 2 yıl önce

Sevgi ve sevmek herkesin harcı değil...Sevgine muhtaç mı dersin?Yoooo...