Avengers'ın Captain Marvel'ı Brie Larson Hızlı ve Öfkeli 10'un kadrosunda!

Dünya sinemasının favori serilerinden Hızlı ve Öfkeli'nin başrol oyuncusu Vin Diesel, Oscar ödüllü oyuncu Brie Larson’un Hızlı ve Öfkeli 10’un kadrosuna resmen katıldığını açıkladı.

Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan "Hızlı ve Öfkeli" film serisinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Filmin başrol oyuncusu ve yapımcısı olan Vin Diesel, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Avengers'ın Captain Marvel'ı olarak tanınan Brie Larson'ın onuncu filmin kadrosunda yer alacağını duyurdu. 

Brie Larson

Brie Larson

"AİLEYE HOŞGELDİN BRİE!"

Oscar ödüllü oyuncunun filmde rol alacağını hayranlarla paylaşan Diesel, şu ifadeleri kullandı:

"Evet, evet, evet… Omzumun üzerinden beni çatlatan bu meleği görüyor ve kendi kendinize, ’Bu Captain Marvel!’ diyorsunuz. Görüldüğü gibi bu fotoğrafta sevgi ve kahkaha var. Görülmeyen ise kendisi Fast 10 kadrosunun yeni karakteri. Hikayemizde onun nasıl harika şekilde yer alacağını tahmin bile edemezsiniz. Güzelliğinin, zekasının ve Oscar ödülünün ötesinde beklemediğiniz ama istediğiniz şeyleri seriye geri getirecek. AİLEYE hoş geldin Brie."

Van Diesel ve Brie Larson

Van Diesel ve Brie Larson

İlkbahar aylarında çekimlerine başlanacak olan yapımın19 Mayıs 2023'te gösterime girmesi planlanıyor. 

Hızlı ve Öfkeli

Hızlı ve Öfkeli

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0