Destan dizisinde şoke eden ayrılık! Elif Doğan Destan'a veda ediyor

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan "Destan" dizisinin hayranlarını üzen bir haber geldi. Tutkun karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu Elif Doğan'ın diziye veda edeceği açıklandı.

ATV ekranlarının fenomen dizisi Destan'dan şoke eden bir ayrılık haberi geldi. Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin başrol olarak karşımıza çıktığı yapımda "Tutkun" karakterini oynayan Elif Doğan'ın diziye veda ettiği öğrenildi.

Destan dizisi Elif Doğan

Destan dizisi Elif Doğan

Dizide Burak Tozkoparan ile partner olan Elif Doğan'ın diziden ayrılmasıyla hikayenin nasıl devam edeceği hayranlar tarafından merak konusu haline geldi. Ünlü oyuncuya "Destan" dizinin kadrosundan ayrılmasıyla 3 farklı yapımdan teklif geldiği söylenenler arasında yer alıyor.

Burak Tozkoparan

Burak Tozkoparan

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Zümrüt 2 yıl önce

Tutkun gitmesin lütfen

Toplam 1 beğeni

tepki 2 yıl önce

bir dizi baslar bitene kadar ayni insanlar olacak diye kural kanun yok o dediginiz gibi olsa zaten kalitesiz dizi film olur bunu daha anlamiyorsunuz