Songül Öden'den arkadaşlık tarifi!

Başarılı oyuncu Songül Öden katıldığı bir programda yöneltilen soruları yanıtladı. Güzel oyuncu hem kariyerinde başarıları ile anılırken, hem de yaptığı açıklamalar gündeme oturdu. Öden arkadaş tanımını ve arkadaşlık kriterlerini sıraladı.

43 yaşındaki başarılı oyuncu Songül Öden, 2001 yılında girdiği Vasiyet dizisinde yüzünü kameralara gösterdi. Takdirini Gümüş dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile olan performansından aldı. Sonrasında Umutsuz Ev Kadınları projesindeyse komedi ve mizaç yönünü sergilemeyi başarmıştı. Şimdilerde Netflix'in Uysallar dizisinde Haluk Bilginer, Öner Erkan gibi isimlerle çalışan Öden, ismini tüm dünyaya duyuracak gibi duruyor.

songül öden

songül öden

Öden, katıldığı bir Talk Show programında açıklamalarda bulundu. Yöneltilen soruları büyük bir samimiyetle ve içtenlikle yanıtlayan Öden, yeni tarzı olan kıvırcık kısa saç modeli ise çok beğenilmişti.

songül öden

songül öden

Yöneltilen sorular arasında "En yakın arkadaşının en yakın arkadaşın olmasının 3 sebebi nedir?" vardı. 

songül öden

songül öden

"ARKADAŞLIK KALDIĞI YERDEN DEVAM EDEBİLMELİDİR"

Başarılı oyuncu Öden, soru için düşünmeden yanıt vermesi üstündeki gözlere, gerçek olduğuna ilişkin kanıt olarak gösterildi. Güzel oyuncu "Bir listesinin olmaması diyebilirim. Çok ağır bir çalışma tempomuz var, bilirsin. Bilhassa konsantrasyon açısından bazen sete telefon götüremiyorsun yahut ilgilenemiyorsun. Bu sebeplerden ‘aramadın, sormadın, oradaydın, buradaydın, bilmem ne oldu’ üzere kuşku duyup bunları tarttığın bir sıkıntı vardır ya hani, onu hiç sevmiyorum. Zira kardeşlik, arkadaşlık kaldığın yerden başlayabilmektir. Kesinlikle ‘Şundan dolayı bu türlü olmuştur’ diyebilmelidir. Öbürleri için de emniyetli olması ve sır tutabilmesi diyebilirim. Bunlar da bence birinin hayatında olabilmesi için epeyce kâfi şeyler..." yanıtını verdi.

BİR YORUM YAPIN 0