Selena Gomez'den kilosu hakkında konuşulanlara sert yanıt!

Son dönemlerde aldığı kilolarıyla yorumlara ve çeşitli kötü eleştirilere maruz kalan dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, sosyal medya üzerinden yayınladığı videoyla eleştirilere cevap verdi. Her haliyle mutlu olduğunu ama bu kadar kötü yorum beklemediğinin de altını çizdi.

Disney yapımcılığında oyunculuğuyla popülerleştikten sonra, dünya üzerinde ses getiren başarılı şarkıcı Selena Gomez, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. 

selena gomez

selena gomez

Geçtiğimiz aylarda Oscar Ödül Töreni'nin bir nevi provası olarak nitelendirilen SAG Ödülleri Töreni'nde boy gösteren Selena Gomez, şıklık yarışının kazananları arasına girmişti. Oscar de la Renta imzalı tasarım elbisesi ve 1 milyon dolarlık Bulgari kolyesiyle tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı.

selena gomez

selena gomez

ÇIPLAK AYAKLA SUNUMA DEVAM ETTİ

Ödül töreninde ayağı takılıp düşen Gomez, ayakkabılarını eline alarak sunumuna devam etti. Bu durum takipçileri tarafından desteklenmiş ve beğeni yağmuruna tutulmuştu.

selena gomez

selena gomez

AĞIR ELEŞTİRİLER GELDİ!

29 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu olan Gomez, sosyal medyayı aktif kullanmasıyla paylaşımlarında dikkat çeken kilo problemi ile takipçileri tarafından ağır eleştirilere maruz kaldı.

selena gomez

selena gomez

Ünlü şarkıcı Gomez, eleştirilere cevap verdi. Zayıf kalmaya çalıştığını ama bu dünyada yaşamaya devam ettiğini ve dolayısıyla canı bir şey istediğinde tadını çıkarttığını belirtti.

selena gomez

selena gomez

"KİLOMU UMURSAMIYORUM!"

“Ama dürüst olmak gerekirse kilomu umursamıyorum çünkü insanlar her zaman eleştirecek bir şeyler bulacak” açıklamasında bulunan Gomez, bu kadar kötü yorumun gelmesini beklemediğini ve hayal kırıklığına uğradığını açıkladı.

selena gomez

selena gomez

"BU HALİMLE MÜKKEMMELİM!"

Gelen yorumlara yanıt vermeye devam ederken Selena Gomez, "Bu halimle mükkemmelim!" diyerek yorumları umursamayacağını ve kendini her haliyle seveceğinin altını çizdi.

BİR YORUM YAPIN 0